• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dolgudan sonra ağrımayan dişim ağrımaya başladı ona gittim de dayanamicağın bi ağrı değilse ellemeyelim kanal yapmamız gerek dedi diş macunu önerdi bi tane o da rahatlatmazsa kanal ☹
Allah allahh niye kanal yapmamış madem

bende iyiyim canım şafak 1 yarın bu saatlerde hastanede olurum artık :)
Ne içindi canım benim kafa erken gidiyo😂 bende 3. iğnemi oldum bugün sağlık ocağında yaptırdım hiç hissetmedim. Dün kendim yapınca da hissetmemiştim pawlover pawlover

Ne içindi canım benim kafa erken gidiyo😂 bende 3. iğnemi oldum bugün sağlık ocağında yaptırdım hiç hissetmedim. Dün kendim yapınca da hissetmemiştim pawlover pawlover
Hangi doktora gidiyosun sağlık ocağında ben hiç sevmiyorum aile hekimimi değiştiremedim de 😄

Hangi doktora gidiyosun sağlık ocağında ben hiç sevmiyorum aile hekimimi değiştiremedim de 😄
Bende değiştiremiyorum süheyl bey var o doktorumuz ama hiç memnun değilim bişey danışında bile hemen sisteme giriyor ücret alacakya devletten pis adam. İğne için memnunum hemşiremizin eli çok hafif

Bende değiştiremiyorum süheyl bey var o doktorumuz ama hiç memnun değilim bişey danışında bile hemen sisteme giriyor ücret alacakya devletten pis adam. İğne için memnunum hemşiremizin eli çok hafif
Aa sen başka sağlık ocağına gidiyosun o zaman ben bu karadeniz eczanesinin karşısındakine gidiyorum. İki doktor var kadın ikisi de

Aa sen başka sağlık ocağına gidiyosun o zaman ben bu karadeniz eczanesinin karşısındakine gidiyorum. İki doktor var kadın ikisi de
Ha yok canımm ben ay eczanesinin yanındakine gidiyorum😊😊

ay bana bildirim gelmiyor.
Kusura bakmayın canım sıkkın bu aralar. Pek gelemem .Kendinize iyi bakın kızceler.

Back
X