• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canikolar ☕☕☕☕☕☕☕☕☕️ Herkes çayını kahvesini alsın😊 🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Ben yorgun 🤧 halıları yıkamaya verdim tül perde dip köşe temizlik derken dermanım kalmadı 😂 sen nasılsıın?

kız bnm halılarda yıkamadan gelmiş. evde kimse yok halıları kapının önüne bırakıp gitmişler :D ödemede yapmadık deli mi bunlar ne :D perdeleri daha ellemedim 8 aylık :D yeni gibiler sigara kullanmıyoruz. sadece mutfakta storlar var onları yıkamaya veririm :/ amaaan yazarken yoruldum kız :D :D bu nasıl bi çile :D

kız bnm halılarda yıkamadan gelmiş. evde kimse yok halıları kapının önüne bırakıp gitmişler :KK70: ödemede yapmadık deli mi bunlar ne :KK70: perdeleri daha ellemedim 8 aylık :KK70: yeni gibiler sigara kullanmıyoruz. sadece mutfakta storlar var onları yıkamaya veririm :/ amaaan yazarken yoruldum kız :KK70::KK70: bu nasıl bi çile :KK70:
Tanıdıksa belki ondan bırakmışlardır 😂 perdeleri ben bikaç ayda bi evi bi yumuşatıcı kokusu sarsın diye yıkıyorum 😂😂 nasılsa kociş asıyo 😂😂

Bitti bitti yarın misafir ağırlama var 😄 senden nabeer nasıl gidiyo
oo kıs bildiğin istanbuul turu yapmışsın :KK70: bugün neden sonnnn anlat bakıyım :)
Bugünde sancaktepeye geldim geziyom 😂 annem geldi ya gezdiriyom. Cumartesi büyük ihtimal yumoş toplanacak o yüzden yarın son kontrolüm var güzel dilekleriniz için sağolun kızlar siz ne alemdesiniz

Back
X