- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Dualarimdasiniz her zaman bitanem..Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah..her birinize..bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine bitanemmDua edin kuzular ya yoruldum artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarimdasiniz her zaman bitanem..Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah..her birinize..bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine bitanemmDua edin kuzular ya yoruldum artık![]()
Değerlendir kuzum hatta iki güne bi değerlendir ben ovu testlerine pek güvenmiyorum açıkcası sen garantiye al :)Inşaallah kuzum 'ya ovu testinde pozitifi görmedim hâlâ ama değerlendireyim yaa:)
Allah razı olsun canım benimDualarimdasiniz her zaman bitanem..Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah..her birinize..bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine bitanemm
Eşim diyor bizi ördeğe çevirdin kuzum, zırt pırt suya giriyoruz:)Değerlendir kuzum hatta iki güne bi değerlendir ben ovu testlerine pek güvenmiyorum açıkcası sen garantiye al :)
Öyle oluyo kuzum valla :) hamile kaldıktan sonra baya ara verirsiniz zaten dinlenirsiniz :)Eşim diyor bizi ördeğe çevirdin kuzum, zırt pırt suya giriyoruz:)
Bakalım nasip inşaallah:)
Pik olmamış daha çatlamamış
Valla siliklesti artık test kuzum neyse yaBöyle olcak kuzuR4bi4
Sen devam et yapmaya bazen oluyo öyle canımValla siliklesti artık test kuzum neyse ya![]()
Öyle yapayım bitanemSen devam et yapmaya bazen oluyo öyle canım
Onun transferi ertelendi kuzucukp a t u l i senin tedavin ne durumda canım bayadır topiğe girmiyorum hamilemisin
Buralardayım kuzucum 1 haftadır falan çok hastayım giremedim buraya
1 hafta sonunda çok şükür iyyim canımcım sen nasılsınNasılsınız şekerler![]()
Hayrolsun kuzum neyin vardı,1 hafta sonunda çok şükür iyyim canımcım sen nasılsın![]()
saol kuzum, hiç sorma tatlım çok kötü üşüttüm serumlarla falan ayağa kalktım anca yeni yeni düzeliyorum.Hayrolsun kuzum neyin vardı,
Iyiyim ben çok şükür balım![]()
Ayy canım ya çok geçmiş olsun kuzum , havalar da ısındı nasıl üşüttün bunyen mi zayıf düştü acaba canimsaol kuzum, hiç sorma tatlım çok kötü üşüttüm serumlarla falan ayağa kalktım anca yeni yeni düzeliyorum.