- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Boşluk bırakmışlardır canim o yüzden ağrıyor. Ya da sıcak-sogukla temas edince ağrıyorsa zamanla düzelir o2ayı geçmiştir herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşluk bırakmışlardır canim o yüzden ağrıyor. Ya da sıcak-sogukla temas edince ağrıyorsa zamanla düzelir o2ayı geçmiştir herhalde
Tüpleri kapalı canimNe ameliyatıgeçmiş olsun
Yok kuzu mütemadiyen ağrıyo hiç bişey yiyemiyorum o tarafta şeş kaza yersemde ağlicak kıvama getiriyoBoşluk bırakmışlardır canim o yüzden ağrıyor. Ya da sıcak-sogukla temas edince ağrıyorsa zamanla düzelir o
Aa hava vardır canım değiştirilmesi lazım. O çok zor ya. Kabir azabıYok kuzu mütemadiyen ağrıyo hiç bişey yiyemiyorum o tarafta şeş kaza yersemde ağlicak kıvama getiriyo![]()
Aynen valla canıma okuyo mafetti beni kaç gündür randevu da anca iki hafta sonraya buldumAa hava vardır canım değiştirilmesi lazım. O çok zor ya. Kabir azabı
Yuh ya o kadar geç mi kuzu bu nasıl hastane. Ne kadar çok diş hastası varmış :/ Bu yüzden millet özele para bayiliyorAynen valla canıma okuyo mafetti beni kaç gündür randevu da anca iki hafta sonraya buldum
Daha beterdir bizimkiBizimkiler böyle herhalde![]()
Özellerde çok pahalı ya bi dolguya 500 lira vermiş kuzenimYuh ya o kadar geç mi kuzu bu nasıl hastane. Ne kadar çok diş hastası varmış :/ Bu yüzden millet özele para bayiliyor
Işte özeller fırsattan istifade yoluyor milleti valla, insaf fakirleriÖzellerde çok pahalı ya bi dolguya 500 lira vermiş kuzenim![]()
Inşallah kuzucumonuda sıcak çaylarla düzeltirsin inşallah :)
Sabırla beklemeye devam güzel günler yakındır inşallah kuzum❤Yok canım benim ya nerde o günler, o şans bizi bulur mu:)
Huu nerelerdesiniz
Nbr can
Kolay gelsinnBiz ofis taşıyoruz resmen canımı çıkarttılar ondan yazamadım, ama girdim baktım hep kimseden haber var mı diye
Iyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsınNbr can