• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canlar hepinize selam olsun, uzun bi aradan sonra çok güzel haberlerle geldim. Ovülasyon testi yaptım ve sonuç çok güzel :KK200: sonunda oldu şuan hamileyim ptesi keseyi görmeye gideceğiz. ovü testiyle 3.denememde hamile kaldım. sakın umudunuzu yitirmeyiz:KK200::anneadayı::KK200:

canlar hepinize selam olsun, uzun bi aradan sonra çok güzel haberlerle geldim. Ovülasyon testi yaptım ve sonuç çok güzel :KK200: sonunda oldu şuan hamileyim ptesi keseyi görmeye gideceğiz. ovü testiyle 3.denememde hamile kaldım. sakın umudunuzu yitirmeyiz:KK200::anneadayı::KK200:

allah bağışlasın canım tebrikler :)

Nasıl sildin kafandan yahu, ben de silebilsem keşke :KK43:

1.si yumurtlama gününü hesaplamayı bıraktım
2.si eşimle mini tatil
3.sü hamile kalma forumlarından uzklaştım :)
4.sü maddi sıkıntılar ve iş yeri hastane ameliyat vs izin problemi :) hepsi toplandı ve artık düüşünmüyorum :D
ama gönlümün bir köşeside buruk duruyor öyle :( oda nazar poncuğuuuuuuuuuuuuuuuu :D

1.si yumurtlama gününü hesaplamayı bıraktım
2.si eşimle mini tatil
3.sü hamile kalma forumlarından uzklaştım :)
4.sü maddi sıkıntılar ve iş yeri hastane ameliyat vs izin problemi :) hepsi toplandı ve artık düüşünmüyorum :D
ama gönlümün bir köşeside buruk duruyor öyle :( oda nazar poncuğuuuuuuuuuuuuuuuu :D

Ben de keşke atsam kafamdan ya 😢

Back
X