- 30 Aralık 2017
- 72
- 196
- 93
- 43
Evet canım benimde ikizlerim olacak inşallah ikimizde hayirlisiyla kucağımiza alırız evlatlarimiziAllah razi olsun canim evet ikizlermis. Kalp atislarini duymadik dinletmedi ama ayrintili sekilde gosterdi. Burasi kalbi kesesi bebek falan diye anlatti. Gordum yaa bu bana yetti ikisininde minicik kipir kipir atiyodu cok sukur. Ilk basta tutarsa ilaclara ilk 3 ay devam demisti ama kan sulandiricilari kesti. Benimde haftaya randevum yine gel demisti testler yapilacakmis. Senin ki de mi ikiz keseler demissin canim

iyi geçti çok şükür kol ve bacaklar oluşmuş bak dedi ama anlayamadım ekran cok bulanık ya keşke daha net olsa
 iyi geçti çok şükür kol ve bacaklar oluşmuş bak dedi ama anlayamadım ekran cok bulanık ya keşke daha net olsa  kilo almamışım 2 haftada onu sordu midem yanıyor dedim ilaç yazdı. bebeğin boyu SAT'la uyumlu çıktı çok şükür
 kilo almamışım 2 haftada onu sordu midem yanıyor dedim ilaç yazdı. bebeğin boyu SAT'la uyumlu çıktı çok şükür 

daha 20 dk once mutfaga giremedim ogurdum gozlerim sulandi kusmucam diye. Yemegi hazirlamaya girismistim. Gectim salona az tv baktim saat gec oluyo diye bi gayret tekrar girdim mutfaga simdide yaptigim yemegi yiyorum yaa
 daha 20 dk once mutfaga giremedim ogurdum gozlerim sulandi kusmucam diye. Yemegi hazirlamaya girismistim. Gectim salona az tv baktim saat gec oluyo diye bi gayret tekrar girdim mutfaga simdide yaptigim yemegi yiyorum yaa  ciksinlar gorucekler gunlerini.
 ciksinlar gorucekler gunlerini.

zevk alarak yiyemiyorum bi an yaa mide bulantisi geliyo yaa istahim aciliyo o an yersem de sonradan bulaniyo. Hormonlarim resmen savasiyo.
 zevk alarak yiyemiyorum bi an yaa mide bulantisi geliyo yaa istahim aciliyo o an yersem de sonradan bulaniyo. Hormonlarim resmen savasiyo.