- 2 Ocak 2018
- 498
- 1.247
- 43
benzer durumlardayız ama bende bulantı yok yanma var açlığımı anlayamıyorum o derece sanki midem asid kazanıYok kiz agzimin da tadi yok isin garibi ozevk alarak yiyemiyorum bi an yaa mide bulantisi geliyo yaa istahim aciliyo o an yersem de sonradan bulaniyo. Hormonlarim resmen savasiyo.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. oyle bi anlattın ki içim burkuldu.Kizlar 5 bucuk yillik evliyim. Cocuk niye olmuyor diye doktorlara gidip gelirken doktor odasinin onunde beklerken odadan birileri cikardi kari koca ultrason fotografina gulerek bakarlardi.allah herkese versin. Kiskanmazdim ama o kadar ozenirdimki.gozlerim dolardi. Simdi ultrason fotografini buzdolabinin ustune yapistirdim gidip gelip seviyorum cok sukur
negatif sonuçlarla ben ve eşim o kadar cok üzülmüşüz ki yine birsey olur korkusuyla doyasıya sevinemiyoruz. aman cok sevinmeyelim diyip duruyoruz. hep inşallah buna da çok şükürle geçiyor gebeliğim. olsun

daha 20 dk once mutfaga giremedim ogurdum gozlerim sulandi kusmucam diye. Yemegi hazirlamaya girismistim. Gectim salona az tv baktim saat gec oluyo diye bi gayret tekrar girdim mutfaga simdide yaptigim yemegi yiyorum yaa
 daha 20 dk once mutfaga giremedim ogurdum gozlerim sulandi kusmucam diye. Yemegi hazirlamaya girismistim. Gectim salona az tv baktim saat gec oluyo diye bi gayret tekrar girdim mutfaga simdide yaptigim yemegi yiyorum yaa  ciksinlar gorucekler gunlerini.
 ciksinlar gorucekler gunlerini.