Merhaba kizlar bizimde 5.gun muayenemiz vardi. Once bebisleri gosterdik. Oglusta sariliktan suphelendim ve hakli ciktim 13.8 mis ama doktorum dusuk dedi. dikkat et sık besle dedi. Oysa o kadar cok emziriyorum ki gunum surekli birini emzir birini birak seklinde geciyor. Hatta kalkanda kalan sutu bile kasikla veriyorum artik fazlasini kusmaya basladi yine de sariligi varmis. Kizim da iyi durumda cok sukur. 1 er cm uzamislar bile. Kendi doktoruma ugradim bandaj vardi dikis yerimde cikarma demisti doktorum. 5 gundur banyosuz sut icinde cildiriyodum. banyo yapabilirsin bi kac gune korse de takabilirsin dedi onu da aldim. Saglikocaginda topuk kaninida verdi kuzularim. Oglus sariliktan uyudugu icin hemsire uyandirma yontemleri gosterdi. Uyanmaz ugrasmayin dedim bilmis bilmis uyanir dedi. ugrasti uyandiramadi cocugu

oglum butun uyandirma tezlerini curutuyor bezi de acsam istemezse asla kalkmiyor. Cok sukur bizde durumlar bunlar. Tek skinti karnim cok kaldi goren hamile saniyor. odemlerim de 2 haftaya anca inermis.