2019 Eylül Anneleri

zadehan

Bien, merci.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
502
581
33
Merhaba anne adayları :anneadayı:
Bu topic altında toplanıp birbirimize gelişim sürecini aktaralım istedim.
Belki benim gibi ilk olup acemi anne adayları vardır diye düşündüm. :110:
Kesesini gören var mı eylül annelerinden?

NOT: Bu güzel duyguyu isteyen herkese RABBİM NASİP ETSİN :KK200:

Ne kadarlıkken kaçtı mesela?
Bende ikiz olmasını çok isterdim ama sanmıyorum Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Ben 5+2'yim şuan göremedik doktot haftaya tekrar gel dedi. Bugün de sağlık ocağında kan verip yükselişine bakacağız sanırım.

Kizlar caninizi bosuna sıkmayin benim 2500 lerdeydi beta gorunmedi kese 2 gun sonra gorundu minicikti. Bebek bile icinde cok gec gorundu. Keyfini cikarin uzmeyin kendinizi. Kimilerinde erken kimilerinde gec oluyor normal yani

Kizlar caninizi bosuna sıkmayin benim 2500 lerdeydi beta gorunmedi kese 2 gun sonra gorundu minicikti. Bebek bile icinde cok gec gorundu. Keyfini cikarin uzmeyin kendinizi. Kimilerinde erken kimilerinde gec oluyor normal yani
Doğrudur da işte insan bi an önce görmek istiyor özellikle ilk gebelikse :)))

Ne kadarlıkken kaçtı mesela?
Bende ikiz olmasını çok isterdim ama sanmıyorum Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Ben 5+2'yim şuan göremedik doktot haftaya tekrar gel dedi. Bugün de sağlık ocağında kan verip yükselişine bakacağız sanırım.
Amin inşallah :) ben de 5+1. Pazartesi 114 tü , Cuma gittiğimizde 1000in üzerindeydi. Yani normalde 40 saatte ikiye katlanması gerekirken benimki 24 saatte 2 den fazla Yükselmiş. Kese görünmeden kesin bir şey söylenmiyor tabii, sadece Yüksek ihtimal dedi

Merhaba anne adayları :anneadayı:
Bu topic altında toplanıp birbirimize gelişim sürecini aktaralım istedim.
Belki benim gibi ilk olup acemi anne adayları vardır diye düşündüm. :110:
Kesesini gören var mı eylül annelerinden?

NOT: Bu güzel duyguyu isteyen herkese RABBİM NASİP ETSİN :KK200:

Merhaba bende 5+4 teyim geçtiğimiz Perşembe keseyi gördük ama daha çok küçüktü 9 mm kadar

Merhaba kızlar ben daha gitmedim doktora idrar ve kanda gebelik var eğer problem yoksa 4+5günlüğüz biz

Amin inşallah :) ben de 5+1. Pazartesi 114 tü , Cuma gittiğimizde 1000in üzerindeydi. Yani normalde 40 saatte ikiye katlanması gerekirken benimki 24 saatte 2 den fazla Yükselmiş. Kese görünmeden kesin bir şey söylenmiyor tabii, sadece Yüksek ihtimal dedi
Benim bata 3 kala yani salı günü 1280 di normal tek gebelik değerimi oluyor acaba. Yani ben yükselişini kontrol etmedim

Kızlar troid hormonum yüksek çıktı aslında değerler arasında ama gebelerde 2.5 altı olması gerekirmiş euthyrox diye her sabah aç karnına ilaca başlattı doktor sizin var mı benzer durumlarınız

Kızlar troid hormonum yüksek çıktı aslında değerler arasında ama gebelerde 2.5 altı olması gerekirmiş euthyrox diye her sabah aç karnına ilaca başlattı doktor sizin var mı benzer durumlarınız
Bende tiroit hastasıyım euthyrox kullanıyorum ilacını dikkatli kullan unutma birde belli ararlıklarla kan verip kontrol altında tut canım

Benim
doktorum böyle bi tahlil yapmadı canım henüz, ama yazın baktırdığımda 3,2 idi yanlış hatırlamıyorsam. Sorun olur mu şimdi yani :KK43:

Canım ben de troid hastasıyım normalde ilaç kullanmıyorum ama ilk gebeliğimde 9 ay kullandım muhtemelen bunda da kullanacağım. O ilaç bana çok çarpıntı baş dönmesi göz kararması yapıyordu

Back
X