2019 haziran ayı dondurulmuş embriyo transferi süreci

Arkadaşlar transfer öncesi doktorum estrofem verdi kullanan varsa ramazanda nasıl yapıyorsunuz, benim doktor tutma sabah akşam almalısın dedi ama tutamadığım içinde suçlu hissediyorum iki hap için
Ben sahurda ve iftarda kullanıyorum doktoruma söyledim tmm dedi

Dondurulmuş embriyo ile transfer yaptıran arkadaşlar..bilgi verebilirmisiniz lütfen..
Benim 10 Haziranda dondurulmuş embriyo ile ikinci tedavim başlıyor.. neler bekliyor beni ilaç iğne neler kullanacağım.. ortalama ne zaman transfer olur acaba?
Adetin 2 yada 3günü muayeneler başlıyor,ilaçlar başlıyor estrofem, vitamin, folik asit gibi, benim adetin 17.günü transferim oldu toplamda 3 kere gittim, transferden önceki randevuda kan verdim e2, progesteron gibi tahliller yapıldı her şey yolunda olunca 17.gün transferimi oldum. Kullandığım ilaçlar

Oksapar( kan sulandırıcı iğne)
Estrofem (günde 4 tane,iki sahurda iki iftarda)
Progesteron fitil (1sahurda, 1iftardan sonra yapıyorum)
Ve folik asit. Test günüm 3 haziran, orta kalite embriyom oluştu çok umutlu değiliz ama umutsuz da değiliz rabbim ol der olur inşallah.

Adetin 2 yada 3günü muayeneler başlıyor,ilaçlar başlıyor estrofem, vitamin, folik asit gibi, benim adetin 17.günü transferim oldu toplamda 3 kere gittim, transferden önceki randevuda kan verdim e2, progesteron gibi tahliller yapıldı her şey yolunda olunca 17.gün transferimi oldum. Kullandığım ilaçlar

Ve folik asit. Test günüm 3 haziran, orta kalite embriyom oluştu çok umutlu değiliz ama umutsuz da değiliz rabbim ol der olur inşallah.

Inşallah meleğin seninledir şu mübarek gün yüzü suyu hürmetine isteyen herkesin yüzünü güldürsün allahim inşallah ...

Ben de adetin 2.gününden itibaren climara patche başladım. Ekstra da glifor ve folic asit kullanıyorum. Diğer muayanen ayın 8inde bakalım ne olacak. Adetin 2. Günü rahmim 5mmdi. Sizlerin kaçtı adetin 2.günü

Kizlar merhaba ben ikinci tedaviye basladim ikk ignemi oldum bugun kan verdim estrofem 15 progestoran 0.2 cikti iyimi? Doktor cox iyi baslaya biliriz dedi fakat bunlar neyi belirleyen hormonlar bilemedim bu arada bikez farkli klinikte yaptrmsdim hic boyle seylere bakilmadi 9 embriolarimdan hci biri canli kalmadigi icin transfer olmamsti

Kizlar bide bende onemli sorun kaliteydi, q10 omega 3 falan iciyodum simdiki doktorum onlari bos ver bi ise yaramaz diyor ben yinede icmek istiyorum dedim tamam ne ister yap o.zaman dedi :) birde bu donemde polen, propolis gibi seyler kullanirsam bi zarar olurmu yapibta pozitiv olan gordunuzmu

Kizlar bide bende onemli sorun kaliteydi, q10 omega 3 falan iciyodum simdiki doktorum onlari bos ver bi ise yaramaz diyor ben yinede icmek istiyorum dedim tamam ne ister yap o.zaman dedi :) birde bu donemde polen, propolis gibi seyler kullanirsam bi zarar olurmu yapibta pozitiv olan gordunuzmu
Yumurta kalitesi için ben de polen propolis arı sütü omega 3 q10 kullanmıştım. Yumurta toplandıktan sonra bıraktım bunların hepsini. Avakado ananas kefir kullanıyorum..

Yumurta kalitesi için ben de polen propolis arı sütü omega 3 q10 kullanmıştım. Yumurta toplandıktan sonra bıraktım bunların hepsini. Avakado ananas kefir kullanıyorum..
Peki sonuc nasil oldu embriolar nasil oldu

Bıgün adetimin 2. Kontrole gittim transfer hazırlığı için. Rahim kalınlığı 7.6 şimdilik bakalım.. pazartesi tekrar gidecekmişim. 3. Kontrole.. tranafere kadar kaç defa kontrole gitmek gerekiyor acaba

Merhaba kızlar. Tedaviye 2 ay önce başladım. Ohss oldum bu yüzden 2 ay bekledim. 3 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var ve herşey normal giderse bu ayın 20sinde transverim olacak. İlk kez tüp bebek tedavisi oldum. Umarım herşey güzel olur. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah

Merhaba kızlar. Tedaviye 2 ay önce başladım. Ohss oldum bu yüzden 2 ay bekledim. 3 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var ve herşey normal giderse bu ayın 20sinde transverim olacak. İlk kez tüp bebek tedavisi oldum. Umarım herşey güzel olur. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah
İnşallah 🙏🙏 benim de ilk tedavim çok heycanlıyım. Bugün de kontrol vardı rahim kalınlığı 9.5 olmuş bakalım ne zaman çağıracaklar

Back
X