2019 haziran ayı dondurulmuş embriyo transferi süreci

Merhaba arkadaşlar bugün büyük gün..
Aylardır bu randevuyu bekledim..
Bugün tedaviye yeniden başladık adetin 2. Günü ve ilaçlara başladım.. haftaya tekrardan randevum var.. Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah.. hepimizin sonucu güzel olur inşallah rabbim kucağımizi doldursun inşallah...

Merhaba arkadaşlar. 21 nisanda 15 tane yumyrra toplandı.8 tanesi 5.güne gitti 3 tane pgtye gitti. 1 sağlam 1 mozaik 1 de anormal geldi. Sağlam ve mozaik olan da donduruldu. Diğer 5 tanesi de donduruldu. Ohssden dolayı donduruldu. Haziran ayında transfer olacak🙏 Başka var mı haziran ayını bekleyen🤗
Benimde 25 Mart'ta yumurta toplama işlemi oldu Haziran'da transferim olacak az kaldı 19 büyük ihtimalle 🥰

Bugün tedaviye yeniden başladık adetin 2. Günü ve ilaçlara başladım.. haftaya tekrardan randevum var.. Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah.. hepimizin sonucu güzel olur inşallah rabbim kucağımizi doldursun inşallah...
Merhaba canım ben de 2. tüp bebek tedavisine başladım.İlki geçen ay yapıldı ve tutunamadı.Adet günüm bayrama denk geldiği için muayene olamadım.Doktorum adetin 2. günü progesteron tahlili yaptırmamı istedi.Tahlil sonucu 0.081 çıktı ve bu sonuca göre yeniden ilaçlara başladım.17 Haziran'da kontrolüm var.Regl döneminde kontrole gittiğinde senden hangi testleri istediler ayrıca ultrasonla muayene oldun mu?

Hayırlısı olsun inşallah canım😍

Merhaba canım ben de 2. tüp bebek tedavisine başladım.İlki geçen ay yapıldı ve tutunamadı.Adet günüm bayrama denk geldiği için muayene olamadım.Doktorum adetin 2. günü progesteron tahlili yaptırmamı istedi.Tahlil sonucu 0.081 çıktı ve bu sonuca göre yeniden ilaçlara başladım.17 Haziran'da kontrolüm var.Regl döneminde kontrole gittiğinde senden hangi testleri istediler ayrıca ultrasonla muayene oldun mu?

Ultrason ile kontrol etti ve östradiol diye bir ilaç verdi günde 3 defa kullanmalıyım..
Haftaya çarşamba tekrar kontrol e çağırdı canım..

Bıgün adetimin 2. Kontrole gittim transfer hazırlığı için. Rahim kalınlığı 7.6 şimdilik bakalım.. pazartesi tekrar gidecekmişim. 3. Kontrole.. tranafere kadar kaç defa kontrole gitmek gerekiyor acaba
Bende pazartesi günü gittim cuma günü tekrar çağırdı Dr tahlil istedi haftaya da transfer inşallah 2 kez kontrole gidiliyo galiba

Bende pazartesi günü gittim cuma günü tekrar çağırdı Dr tahlil istedi haftaya da transfer inşallah 2 kez kontrole gidiliyo galiba
Ben adetin ikinci günü gittim haftaya yani adetin 11 inci günü tekrar çağırdı... 17 ci gün gibi transfer olur dedi bakalım Hayırlısı olsun hepimiz için Inşallah canım..

amin canım amin inş. canım doktorun hangi ilaçları verdi

Ultrason ile kontrol etti ve östradiol diye bir ilaç verdi günde 3 defa kullanmalıyım..
Haftaya çarşamba tekrar kontrol e çağırdı canım..
Anladım canım,teşekkür ederim.Ben de estroferm günlük 3 doz,kan sulandırıcı iğne ve hap,prednol ve vitamin kullanıyorum.Ayrıca kendim omega3 takviyesi yapıyorum.Regl dönemimde muayene olamam kafama kurcalıyor umarım sorun teşkil etmez bu durum.

Anladım canım,teşekkür ederim.Ben de estroferm günlük 3 doz,kan sulandırıcı iğne ve hap,prednol ve vitamin kullanıyorum.Ayrıca kendim omega3 takviyesi yapıyorum.Regl dönemimde muayene olamam kafama kurcalıyor umarım sorun teşkil etmez bu durum.

Özellikle adetin ikinci günü muayene yapılıyor çünkü en iyi o zaman görebiliyor doktorlar herşeyi.. kafani kurcalamasın bir sorun olmuyor zaten 1 dakkika bakıyor tamam kalkabilirsin diyor..

Özellikle adetin ikinci günü muayene yapılıyor çünkü en iyi o zaman görebiliyor doktorlar herşeyi.. kafani kurcalamasın bir sorun olmuyor zaten 1 dakkika bakıyor tamam kalkabilirsin diyor..
Önceki mesajımda da paylaştığım gibi adetimin 2. günü bayrama denk geldiği için ultrasonla muayene olamadım.İlk tüp bebek denememde de adetimin 2. günü doktorum şehir dışında olduğu için bakılamamıştı. Ama sonraki muayenelerde rahim duvarı vs. herşey normaldi. Şu an bu duruma inanılmaz takılmış durumdayım sanki adetin 2. günü bakılırsa tüm sorunlar çözülecekmiş gibi :)

Önceki mesajımda da paylaştığım gibi adetimin 2. günü bayrama denk geldiği için ultrasonla muayene olamadım.İlk tüp bebek denememde de adetimin 2. günü doktorum şehir dışında olduğu için bakılamamıştı. Ama sonraki muayenelerde rahim duvarı vs. herşey normaldi. Şu an bu duruma inanılmaz takılmış durumdayım sanki adetin 2. günü bakılırsa tüm sorunlar çözülecekmiş gibi :)

Bizde bakıldı da noldu negatif ile sonuçlandı malesef..
Zaten nasipde varsa olur yoksa da elden hiç bir şey gelmiyor hayırlısı dedik elimizden geleni yapacağız gerisi rabbime kalmış.. takılmayın böyle şeylere.. nasipse inşallah olur.. kun feyekun...

Bizde bakıldı da noldu negatif ile sonuçlandı malesef..
Zaten nasipde varsa olur yoksa da elden hiç bir şey gelmiyor hayırlısı dedik elimizden geleni yapacağız gerisi rabbime kalmış.. takılmayın böyle şeylere.. nasipse inşallah olur.. kun feyekun...
Latife ettim canım,pek tabi ben de farkındayım😊 2. Gün , 5. Gün önemli değil olacağı varsa oluyor işte.Hepimiz için hayırlısı olsun.

Transferim 6 haziranda oldu, bugün 7.günü başta adet olacakmışım gibi ağrılar vardı bugün arada kasıkta ağrı o kadar başka birşey yok bende, transfer olanlar sizlerde belirti var mı

Günaydın kızlar transferimi oldum bugün 3. Günümdeyim dünden beri ağrılarım var:dua:

Benim de haziran da iki tane 1. Kalitede 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi fakat sonuç negatif:( çok umutluyduk doktorumda aynı şekilde... herkes için hayalkırıklığı oldu. Fakat neden tutunmadığını bilmiyoruz . 5.gün 2 emriyom daha var onuda temmuz ayında transfer ettireceğim. İlk deneler genelde tutmuyormuş sanırım.Umarım ikinci denemede olumlu sonucu görebiliriz. Çok zor bir süreçmiş,maddi ,manevi... Herşeyin hayırlısı....🙏🏼

Benim rahim kalınlığım 10mm. Ama sağ yumurtalığımda 20mm yumurta var. Bu halde yarın transfer olacağım böyle bir şey yaşayan var mı

Back
X