2019 haziran ayı dondurulmuş embriyo transferi süreci

Teşekkürler ederim canım. Birde kızlar sabah transfer oldu şuan bi titreme ve uyku hali var. Ateşimde 37.2. Sizde de oldumu böyle birşey. Aldığımız ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum
Transferden sonra ben hiçbir şey hissetmesim 10dk da transfer oldum 1.30 saat hastanede uyuyup çıktım otele de yürüyerek gittim hatta 20dk filan. O gün hiçbir şey hissetmedim

Kızlar ateşim 38.1 oldu progestan iğnenin vurulduğu yerdede inanılmaz ağrım var. Doktorumu aradım. Bazen bu ilaç yapabiliyomuş. Ilık duş al ağrıyan yere buz koy bir tane de parol iç dedi. Şimdi dediklerini yaptım bekliyorum. Ateş olunca baya endişelendim 🥺🥺

Evettt transfer anında peş peşe mi girdik acaba sana mı hayırlı olsun dedim yatıyodun sedyede senden sonra ben mi girdim acaba
Ay evet şansa bak 😳😳 bana 1 tane uygun gördü ercan bey. Taşıyamazsın dedi senin 2 tane galiba. Nasıl geçti transferin sonrasında çok ağrı oldu mu😊

Ay evet şansa bak 😳😳 bana 1 tane uygun gördü ercan bey. Taşıyamazsın dedi senin 2 tane galiba. Nasıl geçti transferin sonrasında çok ağrı oldu mu😊
Ay inanmıyorum yaaa bu kadar olur, transferimizde birbirimize iyi dileklerimizi iletip burda buluştuk 😂😂 İlk sefer mi senin ? Bana da ilk sefer bi tane uygun gördü tutmayınca ben ikincide iki tane istedim zaten dondurulmuşlarım da iki taneydi ne varsa koyduk bekliyoruz işte 🤷🏽‍♀️😄

Ay inanmıyorum yaaa bu kadar olur, transferimizde birbirimize iyi dileklerimizi iletip burda buluştuk 😂😂 İlk sefer mi senin ? Bana da ilk sefer bi tane uygun gördü tutmayınca ben ikincide iki tane istedim zaten dondurulmuşlarım da iki taneydi ne varsa koyduk bekliyoruz işte 🤷🏽‍♀️😄
Aynen vallahi söyleseler inanmazdım 😂 evet ilk denememiz. 6 tane kaldı inşallah gerek kalmaz kullanmaya yaa. İkimiz için de hayırlısı olur inşallah güzel haberler veririz birbirimize ❤️😊

Merhaba. 5.gun 3bc nin bana acilimini yapabilecek olan var mi? Bugun transferimin 5.gunu heyecanla bekliyorum 🙏🏻

Back
X