2019 KASIMDA HAMİLE KALANLAR

Ben de bugün kızım olacağını öğrendim😊Genetik testi yaptıran var mı kızlar? Bende MTHFR A1298C homozigot çıktı.(Kan pıhtılaşması) Doktor çok önemli kızlar. Daha önce gittiğim 3 dr genetik testi istememişti.1 haftadır iğne yapıyorum Ya bebeğimi kaybettikten sonra öğrenseydim😔Allah korusun

Canım devlete mi gidiyorsun? Bana da yaptı doktor bi testler ama genetik testi mi acaba. Testin adı yazdigin MTHFR .... mi?
:110:

Ben de bugün kızım olacağını öğrendim😊Genetik testi yaptıran var mı kızlar? Bende MTHFR A1298C homozigot çıktı.(Kan pıhtılaşması) Doktor çok önemli kızlar. Daha önce gittiğim 3 dr genetik testi istememişti.1 haftadır iğne yapıyorum Ya bebeğimi kaybettikten sonra öğrenseydim😔Allah korusun
Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla shhhatle doğsun 😊 ben de yarın öğreneceğim sanırım. Kontrolüm var. 14 Ocaktan beri gitmemiştim. ama bahsettiğin testi yaptırmadım.

Canım devlete mi gidiyorsun? Bana da yaptı doktor bi testler ama genetik testi mi acaba. Testin adı yazdigin MTHFR .... mi?
:110:
Özele gidiyorum. Trombofili Testi (genetik testi) kalıtımsal kan pıhtılaşması varmı ona bakılıyor. Devlette 1 ayda sonuçlar çıkıyormuş ben özelde yaptırdım 1 haftada çıktı.

Ayrıntılı ultrason yapılmasa problem olurmu?Virüs ortamından dolayı çıkamıyorum

Ayrıntılı ultrason yapılmasa problem olurmu?Virüs ortamından dolayı çıkamıyorum
Ben geçen hafta yaptırdım. Doktora sorarak gittim, gelin problem yok dedi. Hastanenin sadece kadın Doğum bölümü açıktı, 15 kişi filan vardı. TEk tek aldılar bekleme odasına da. Ben yapılması gerek diye biliyorum. Yarık dudak filan bakıyorlar, kalbine böbreklerine her yerini tek tek inceliyorlar. Doktoruna yaz bence hastanenin durumuna göre git.

Ben geçen hafta yaptırdım. Doktora sorarak gittim, gelin problem yok dedi. Hastanenin sadece kadın Doğum bölümü açıktı, 15 kişi filan vardı. TEk tek aldılar bekleme odasına da. Ben yapılması gerek diye biliyorum. Yarık dudak filan bakıyorlar, kalbine böbreklerine her yerini tek tek inceliyorlar. Doktoruna yaz bence hastanenin durumuna göre git.
Doktorum geçen hafta kafatası kalp damarlar dudak yüz eller kollar mide mesane hepsine baktı tek tek problem yok dedi. Gittiğim hastandeki dr da ayrıntılı usg için en erken 5 mayısa gün vedi o zamanda büyüdüğü için bakılamıyor zaten😔.

Back
X