2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Rahim duvarı hazırlığın mart adetiyle basliycam dondurulmus embriyo transferi benim gibi martta başlayanlar gelin beraber başlayalım

Ben de aynı durumdayım. Önümüzdeki hafta histeroskopi yapılacak. Mart adetiyle de transfere hazırlık yapacağız. Sabırsızlıkla bekliyorum.

İnşallah, Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Çok heyecanlıyım.
Bende çok heyecanliyim benim ilk tup denememde hamile kaldim ama tek yumurta ikizi olmuştu oyuzden biri bozulmuş diğerininde kalp atisi olmadi 8 haftaya kadar bekledim ama kurtaj olmak zorunda kaldim 5 ay once

Bende çok heyecanliyim benim ilk tup denememde hamile kaldim ama tek yumurta ikizi olmuştu oyuzden biri bozulmuş diğerininde kalp atisi olmadi 8 haftaya kadar bekledim ama kurtaj olmak zorunda kaldim 5 ay once

Yaa, çok üzüldüm :( Umarım aynı sıkıntıları bir daha yaşamazsınız. Allah yardımcımız olsun.

Günaydın :) Ben yarın histeroskopi olacağım büyük ihtimalle. İnşallah hayırla atlatırım. Transfer sonrasında burada güzel haberler paylaşırız inşallah. Hayırlı cumalar :)

Günaydın :) Ben yarın histeroskopi olacağım büyük ihtimalle. İnşallah hayırla atlatırım. Transfer sonrasında burada güzel haberler paylaşırız inşallah. Hayırlı cumalar :)
Canim naptin histeroskopi olacaktın nasil geçti bi sıkıntı cikmadi umarim ben hiç yaptırmadım nasil oldugunuda bilmiyorum acikcasi

Hitereskopi eğer ofis hitereskopi ise tanılayıcı dır. Normal alttan muayene gibi ama kamera ile . Ve bir sıvı gibi bir şey vermişlerdi . Öyle hatırlıyorum . Sonrasında da duruma göre sanırım bir sıkıntı filan varsa müdahale ediyorlar . Ya da sıkıntı olmasa bile rahme çizik atıyorlar daha kolay tutunma olsun diye . Bir arkadaşıma da çizik atma işlemi uygulanmıştı

Back
X