Tolga ecemişte tüp bebek tedavisi görenler

torika

🦋
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
60
28
8
31
Hanımlar selamlar. Yeni tedaviye başlıcam tolga hocada karar verdim gibi.
Tolga ecemişte dondurulmuş embriyo transferi olanlar opu ve transfer tarihlerinizi yazar mısınız
Bende pcos var gibi. ondan dolayı zaten rahim dinlendirme yapılır da.
Tolga hoca ortalama ne kadar bekletiyor onu merak ettim
Burda bi kaç kişiden opu sonrası gelen ilk adetle transfer hazırlığına başlamış. Geneli böyle midir

Tolga ecemişte dondurulmuş embriyo transferi olanlar opu ve transfer tarihlerinizi yazar mısınız
Burda bi kaç kişiden opu sonrası gelen ilk adetle transfer hazırlığına başlamış. Geneli böyle midir
Dinlenme süresi her doktorda 2 adettir. Ama ben 3 bekledim sonuç olarak işlem gördü 1 ay fazla beklemek istedim kendini iyice iyileştirsin diye

Merhabalar . Tolga hocaya ilk gittiğim tarih 26 Mayıs. Opu tarihim 4 Haziran transfer tarihim 27 Haziran ve 7 Temmuz pozitif test sonucum 🥰 ben adetli iken gittim ve hemen başlayalım mı yoksa 1 ay sonra mı istersin diye bana sordu . Bende hemen başlamak istediğimi söyledim ve başladık . Şuan 9+5 🥰🥰 darısı isteyen herkese nasip etsin Rabbim 🤲🤲🤲

Merhaba öncelikle süreciniz hayırlı olsun 🌸
ben genetik taramalı embriyo transferi oldum. opudan sonra genetik sonucunun çıkması 10- 20 günü bulabiliyor. opudan sonra zaten hemen adet olmuştum. sonuç çıktan sonraki ilk adetimde tranfer ediyor.
ama tedaviyi zaten kişiye özel planladığı için burda size kim ne derse doğru olmaz. sizin beklemeniz gerekiyorsa riske atmaz bekletir sizi. beklemenin bi anlamı yoksa da bir an önce tranferinizi sağlar ☺️

Back
X