- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Telefon elimden düşünce anladım uyuklamışımramazanın etkisinden kurtulamamışım gibi.şu dakikalrda bi halsizlik çöküyor
Orası yasak bana kızçem ve damat yasakladı seni hapisten toplamayalım diyorlar
harikasın kuzum.diyete devam edip bu yazı geçirip kış başı gibi denemelere başlardım ben olsam.yok artık uyumayın beee
tahlili gösterdim. bir değer hariç diğer değerlerim düşüşte çok umutlu konuştu.
kreatin değerim yüksek çıktı oda diyete dikkat etmedim bir kaç gün ondan.
şuan hamile kalabilirsin ama bekle dinlensin böbrek dedi.
6ay daha bekle dedi.
içimdeki korku 6ay da geçer mi bilmiyorum.
eğer kreatin yüksek devam ederse biyopsi alınacak. onun içinde yine 6ay süre verdi. inatçı bir bünyen var dedi. kilo bile zor gidiyor belli sende dedi.
inş güzel olacak herşey
ocakta 1476 imiş protein kaçağı şimdi 503 yani 3te bir oranında azalış var.
çılgınsın senMerhabaarkadaşlar bende saçlarımı mor renge boyatmak istiyorum. Bol bol enerjiye ve cesarete ihtiyacım var
istemekle olmuyor tatlım diğeri zor oldu korkularım var kontrollu gitmek gerek hiç deneyim istemiyorum aynı şeyler olacak diye ödüm yüreğim kopuyorharikasın kuzum.diyete devam edip bu yazı geçirip kış başı gibi denemelere başlardım ben olsam.
günaydın ablaGünaydınlar hanımlar
şuan saç rengin neÇok teşekkür ederim. Ama çok istiyor um
bakımı çok zor ben şarap kızılı kullandım 3 sene kadar saçlarım çok yıprandı sürekli cila boya çok yorucu. sprey boyalar var bence onları kullanÇok teşekkür ederim. Ama çok istiyor um
günaydın abla
bakımı çok zor ben şarap kızılı kullandım 3 sene kadar saçlarım çok yıprandı sürekli cila boya çok yorucu. sprey boyalar var bence onları kullan
abla sende çııgınsınKızıl renk bide çok akar,bir döenm bende kızıldım sonra sarıya döndüm ondada çok uğraşarak tabi.
Bir ara pembe kırmızı düşündümde kızım asla dedi
abla sende çııgınsın
en güzeliii.torun gurur duyacak seninle aklı ermeye başladığında.Kesinlikle nene olmam bişi değiştirmedi bende
en güzeliii.torun gurur duyacak seninle aklı ermeye başladığında.
Röfleşuan saç rengin ne
Deneyeceğim ama onlarla tamamını boyayabilir miyimbakımı çok zor ben şarap kızılı kullandım 3 sene kadar saçlarım çok yıprandı sürekli cila boya çok yorucu. sprey boyalar var bence onları kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?