günaydın baby iyidir sen nasılsıngünaydın hanımlar nasılsınız keyfiniz nasıl
Günaydınnn iyiyiz şükürgünaydın hanımlar nasılsınız keyfiniz nasıl
çok şükür iyiyim dua başladım bakalım bu sefer bitirebilecek miyim genelde yarım kalıyor 70bin YA BEDİ...günaydın baby iyidir sen nasılsın
ÇOK ŞÜKÜR iyiyiz ne olsun yuvarlanmacaGünaydınnn iyiyiz şükür
Sennn
tekmi okuyacaksın.dilek için falanmıçok şükür iyiyim dua başladım bakalım bu sefer bitirebilecek miyim genelde yarım kalıyor 70bin YA BEDİ...
günaydın dolanıyorum ben.sen napıyorsunGünaydın napıyırsunuz ?
bereket kısmet açmak içintekmi okuyacaksın.dilek için falanmı
hani bazen paylaşılıyorya sayı çok oluncabereket kısmet açmak için
tek mi derken ?
Yataktan çıkıcam inşallahgünaydın dolanıyorum ben.sen napıyorsun
hadi kalk bebe açıkmıştır.bişeyler yeYataktan çıkıcam inşallah
Sağol yedimhadi kalk bebe açıkmıştır.bişeyler ye
hıı bence tek yani paylaşımlı okumadım yani öyle yazmıyordu.hani bazen paylaşılıyorya sayı çok olunca
bende yemek yedim geldim.işlerime bakacağımSağol yedimsen Napıyosun
sanki bamıştım daha önce bu hatuna.konusu olmuşmuydu bilemedim.özel değilse önceki okudukların neydi.hıı bence tek yani paylaşımlı okumadım yani öyle yazmıyordu.
tuğçe ışınsu var onu takip ediyorum ben ve daha önce bir iki şeyi yaptım oldu şimdi buna niyet ettim bakalım .
tavsiye derim ingstamdan takip et
kitaplarıda var
41 mucize duası var birde 21 gün gün mucize duası var(hamile kalmak için okumuştum o dönem)sanki bamıştım daha önce bu hatuna.konusu olmuşmuydu bilemedim.özel değilse önceki okudukların neydi.
hatırladım şimdi.burdada bir topikte 21 gün yapmıştık ama ben unutmuştum.bakıyorum şimdi41 mucize duası var birde 21 gün gün mucize duası var(hamile kalmak için okumuştum o dönem)
bunlar hep kitaplarında var ama internetten de paylaşıyor ingstamda.
takip et hep niyet zaten yani iyi niyet ve dua
hıı öyle mi onu bilmiyorum bak bir ara epey takılıyordum burda dua topiklerindehatırladım şimdi.burdada bir topikte 21 gün yapmıştık ama ben unutmuştum.bakıyorum şimdi
hangi topikti hatırlamıyorumhıı öyle mi onu bilmiyorum bak bir ara epey takılıyordum burda dua topiklerinde
sonra telaştan unuttuk gitti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?