2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kilom varsada ben taşıyorum. yani her et yiyen şişmandır her sebze yiyen zayıf mıdır?
hallederim yada halletmem bu çok sorun değil. bu dünya meselesi de değil.
Canım şuan sen benim sözlerimi gerçekten yanlış anladın ve yargılıyosun .ben ilk başta takıldım emoji falan koydum farkettiysen. Ki bunun sebze ve etle bi ilgisi yokki ben o tarz bişeyde demedim dememde. Tabiki her sebze yiyen zayıfta degil birde ben sürekli sebze de yemiyorum zaten. Sen bana bilendin şuan ama gerçekten çok yanlış düşündün. Kusura bakma kırdıysam .

noldu hatunlar.yoğundum toplantım vardı.şimdi geldim. çıkacağım toparlanıp

noldu hatunlar.yoğundum toplantım vardı.şimdi geldim. çıkacağım toparlanıp
Valla kuzu arkadaşla olan mesajlaşmalarımıza baştan bi bakarmısın sanırım yanlış anladı gerçekten üzüldüm .ama gerçekten kötü birşey demek istemedim ama kendince alındı sanırım.

estafurullah

ortada yanlış anlama var sanırım kızlar.
Valla ben orda yazmışımya " ,hayırdır yiyon yiyon kilomu alıyon yoksa " bu mesajı bikere burda şakalaşabilecegim kişilersiniz diye düşünerek yazdım onun kilo problemi olduğunu bile bilmiyodum. Yani kötü bişey düşündüğüm için değil .ondan sonra ciddileşti arkadaş

ben anladım anlayacağımı boşver suhan
Canım bi sacmalama ya gerçekten beni de bilen iyi bilir asla kötü niyetli biri değilim ve gerçekten yanlış anladın gerçekten çok üzüldüm

Blue_Peri Neysesakinim kızlaar kızlaarrr lütfen gerilmeyin yazı dili işte yanlış anlaşılmaya çok müsait
Canım vallahi Allah yukarda asla kimse ile dalga gecen biri değilim olmadımda.ben genelde cevremde yani burda herkezle samimi gırgırına takılırız beni bilen gerçekten bilir isterseniz yemek topiğinde sorun arkadaşlara çok samimi gördüğüm kişiler ile öyle böyle okadar takılırızki birbirimize hiç yanlış anlamayız biliriz çünkü içimizde kötü birşey olmadığını ,oyuzden arada buraya da geliyorum evet sizin aranızdaki samimiyet kadar samimi değilizdir belki ama yabancı gibi hissetmedim hiç. Yani gerçekten çok üzüldüm yanlış anlamasına .tekrar kusura bakmasını. Ben hiç kendimi bukadar açıklamak zorunda kalmamıştım ne diyeyim inanıp inanmamak arkadaşın bileceği artık

sen de sıkma canını dün de dedimya yazı dili farklı algılanabiliyor bazen. aslında anladığım kadarıyla sende iyi niyetli birisin.

tamam sıkmayın tatlı canınızı ufak şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…