Canım şuan sen benim sözlerimi gerçekten yanlış anladın ve yargılıyosun .ben ilk başta takıldım emoji falan koydum farkettiysen. Ki bunun sebze ve etle bi ilgisi yokki ben o tarz bişeyde demedim dememde. Tabiki her sebze yiyen zayıfta degil birde ben sürekli sebze de yemiyorum zaten. Sen bana bilendin şuan ama gerçekten çok yanlış düşündün. Kusura bakma kırdıysam .kilom varsada ben taşıyorum. yani her et yiyen şişmandır her sebze yiyen zayıf mıdır?
hallederim yada halletmem bu çok sorun değil. bu dünya meselesi de değil.
noldu hatunlar.yoğundum toplantım vardı.şimdi geldim. çıkacağım toparlanıpCanım şuan sen benim sözlerimi gerçekten yanlış anladın ve yargılıyosun .ben ilk başta takıldım emoji falan koydum farkettiysen. Ki bunun sebze ve etle bi ilgisi yokki ben o tarz bişeyde demedim dememde. Tabiki her sebze yiyen zayıfta degil birde ben sürekli sebze de yemiyorum zaten. Sen bana bilendin şuan ama gerçekten çok yanlış düşündün. Kusura bakma kırdıysam .
Valla kuzu arkadaşla olan mesajlaşmalarımıza baştan bi bakarmısın sanırım yanlış anladı gerçekten üzüldüm .ama gerçekten kötü birşey demek istemedim ama kendince alındı sanırım.noldu hatunlar.yoğundum toplantım vardı.şimdi geldim. çıkacağım toparlanıp
okuyorum şimdiValla kuzu arkadaşla olan mesajlaşmalarımıza baştan bi bakarmısın sanırım yanlış anladı gerçekten üzüldüm .ama gerçekten kötü birşey demek istemedim ama kendince alındı sanırım.
noldu babysikilom varsada ben taşıyorum. yani her et yiyen şişmandır her sebze yiyen zayıf mıdır?
hallederim yada halletmem bu çok sorun değil. bu dünya meselesi de değil.
estafurullahCanım şuan sen benim sözlerimi gerçekten yanlış anladın ve yargılıyosun .ben ilk başta takıldım emoji falan koydum farkettiysen. Ki bunun sebze ve etle bi ilgisi yokki ben o tarz bişeyde demedim dememde. Tabiki her sebze yiyen zayıfta degil birde ben sürekli sebze de yemiyorum zaten. Sen bana bilendin şuan ama gerçekten çok yanlış düşündün. Kusura bakma kırdıysam .
ben anladım anlayacağımı boşver suhanortada yanlış anlama var sanırım kızlar.
Valla ben orda yazmışımya " ,hayırdır yiyon yiyon kilomu alıyon yoksaortada yanlış anlama var sanırım kızlar.
Canım bi sacmalama ya gerçekten beni de bilen iyi bilir asla kötü niyetli biri değilim ve gerçekten yanlış anladın gerçekten çok üzüldümben anladım anlayacağımı boşver suhan
Canım vallahi Allah yukarda asla kimse ile dalga gecen biri değilim olmadımda.ben genelde cevremde yani burda herkezle samimi gırgırına takılırız beni bilen gerçekten bilir isterseniz yemek topiğinde sorun arkadaşlara çok samimi gördüğüm kişiler ile öyle böyle okadar takılırızki birbirimize hiç yanlış anlamayız biliriz çünkü içimizde kötü birşey olmadığını ,oyuzden arada buraya da geliyorum evet sizin aranızdaki samimiyet kadar samimi değilizdir belki ama yabancı gibi hissetmedim hiç. Yani gerçekten çok üzüldüm yanlış anlamasına .tekrar kusura bakmasını. Ben hiç kendimi bukadar açıklamak zorunda kalmamıştım ne diyeyim inanıp inanmamak arkadaşın bileceği artıkBlue_Peri Neysesakinim kızlaar kızlaarrr lütfen gerilmeyin yazı dili işte yanlış anlaşılmaya çok müsait
sen de sıkma canını dün de dedimya yazı dili farklı algılanabiliyor bazen. aslında anladığım kadarıyla sende iyi niyetli birisin.Canım vallahi Allah yukarda asla kimse ile dalga gecen biri değilim olmadımda.ben genelde cevremde yani burda herkezle samimi gırgırına takılırız beni bilen gerçekten bilir isterseniz yemek topiğinde sorun arkadaşlara çok samimi gördüğüm kişiler ile öyle böyle okadar takılırızki birbirimize hiç yanlış anlamayız biliriz çünkü içimizde kötü birşey olmadığını ,oyuzden arada buraya da geliyorum evet sizin aranızdaki samimiyet kadar samimi değilizdir belki ama yabancı gibi hissetmedim hiç. Yani gerçekten çok üzüldüm yanlış anlamasına .tekrar kusura bakmasını. Ben hiç kendimi bukadar açıklamak zorunda kalmamıştım ne diyeyim inanıp inanmamak arkadaşın bileceği artık
ben aynı fikirdeyim beferm çok artniyet görmedim yazışmalarınızdan.olur böyle arada yanlış anlaşılmalar.öpüp koklaşın hadii.burası geyik topiğiben anladım anlayacağımı boşver suhan
aynen yaaaBlue_Peri Neysesakinim kızlaar kızlaarrr lütfen gerilmeyin yazı dili işte yanlış anlaşılmaya çok müsait
tamam sıkmayın tatlı canınızı ufak şeyler bunlarCanım vallahi Allah yukarda asla kimse ile dalga gecen biri değilim olmadımda.ben genelde cevremde yani burda herkezle samimi gırgırına takılırız beni bilen gerçekten bilir isterseniz yemek topiğinde sorun arkadaşlara çok samimi gördüğüm kişiler ile öyle böyle okadar takılırızki birbirimize hiç yanlış anlamayız biliriz çünkü içimizde kötü birşey olmadığını ,oyuzden arada buraya da geliyorum evet sizin aranızdaki samimiyet kadar samimi değilizdir belki ama yabancı gibi hissetmedim hiç. Yani gerçekten çok üzüldüm yanlış anlamasına .tekrar kusura bakmasını. Ben hiç kendimi bukadar açıklamak zorunda kalmamıştım ne diyeyim inanıp inanmamak arkadaşın bileceği artık
ne dicenheyyybişi diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?