yalancıhım hım
günaydın kuzuş.nasılsıngünaydınlar..
buz gibi ayaz bir günden günaydın
havalar soğudu içim rahatladı
artık sadece kuzey cepheler değil
herkesler yakacak kombiyi
bence çok hoş bi merak uyandırıyor.değiştirebiliyoruzmu acaba.hem bak diğer topik isimlerine çok klasik.birkere senin topik başlığn yanlış böyle başlığa gelmiyorlar
ne işler peşindesin hatunmöhüm işlerim var
Var olduğunu bile bilmiyorum
Başlık la ilgili değil bence ordaki insan ortamı ile alakalı bu topik sürekli güncel tutan olursa ilerliyorbirkere senin topik başlığn yanlış böyle başlığa gelmiyorlar
Hadi iki topik kavga Edip adam boluselimbence denemeye değer
eclip başlığı beğenmeyince genel bi baktım geyik topiklerine alt alta gelince gördümVar olduğunu bile bilmiyorumyoğun istek üzerine açtım ben onu
ah canm benim ne güzel iltifat ediyorsunsabah sabah çalışan zekanı severim senin
Hiç bilmiyorum valla olsun iki kelam etmek güzel kız yeni heyecan yeni kan lazım kk yaeclip başlığı beğenmeyince genel bi baktım geyik topiklerine alt alta gelince gördüm
eski tat kalmamış yk yokBaşlık la ilgili değil bence ordaki insan ortamı ile alakalı bu topik sürekli güncel tutan olursa ilerliyor
Mesela benim 90 lar konusu artık muhabbete dönmüştü çok güzeldi sonra özele geçtik bitti
çatlak patlak yusyuvarlak olsun bencebence çok hoş bi merak uyandırıyor.değiştirebiliyoruzmu acaba.hem bak diğer topik isimlerine çok klasik.
pis hain
tek çatı altında toplanalım yarışa gerek yokgüçlerimizi birleştirmeliyiz
Ayneneski tat kalmamış yk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?