2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Bem dışarida yiyemiyorum ya, takıntılıyım temizliği konusunda diger balıkları yerim ama hamsiyi evde yapılırsa yerim
bende yemiyorum dışarıda yani yemeyiz çok fazla özel günler hariç
pazar günleride döner kebab felan yeriz bildiğimiz temiz bir kaç yerden..
oglanıda eğlence merkezine götürürüz o oynar biz otururuz işte öyle geçip gider günler.
maaşın son ıkı haftası dışarıdan döner bile yiyemioz

Bem dışarida yiyemiyorum ya, takıntılıyım temizliği konusunda diger balıkları yerim ama hamsiyi evde yapılırsa yerim
ya buyuk balık yapabiliyorum evde.aslın küçükte yapabiliyorum ama bu hamsi işi bana zormu geliyor anlamadım.bide ev kokuyor eşim deli oluyor.öylede uyuzluğu var

ya buyuk balık yapabiliyorum evde.aslın küçükte yapabiliyorum ama bu hamsi işi bana zormu geliyor anlamadım.bide ev kokuyor eşim deli oluyor.öylede uyuzluğu var
Ben balkonda yapıyorum, tüm siteyi koku alıyor ama ne yapayım yaaaa

kızkardeşimde yapıyormuş demette.tabi tam onu gibi olmaz muhtemelen ama kolay görünüyor
Hamsiyi ne yaparsan yap hertürlü lezzetli olur, digerleri balık o hamsi.
Ben hamsiye ölürüm, pazar günü balık pazarına gideyim walla ölecem yine aklıma düşürdü yaa

Hoşbuldum

493 sayfa sonra bunu sormak garip olabilir yada belki herkes sürekli sormuştur ama pompilim ne anlama geliyorskskksksksk
her yeni gelen mutlak soruyor.şöyle ki mucizevi bir kelime.karşı cins odunsu bişeyse yada ne bilim işte herneyse pompilim diye mesaj atıyorsun ve olanlara şaşırıyorsun.adam birden yumuşuyor.bi sevimli hallere bürünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…