- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
nasıl bişey alsam.bilgisi olana varsa bilgilendirsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl bişey alsam.bilgisi olana varsa bilgilendirsin![]()
birden şaşkın ördek yavrusu gibi hissettim.doğru demi.tedavi olduğun doktorun yanına bi doktor daha vardı perinatologtu.Haaaa evet evet o benim işte![]()
Yasal olarak bildirmek zorunda, mapıslarda çürütecen kadınıçok heyecanlı sen karşıma![]()
Masallah tu tu tubirden şaşkın ördek yavrusu gibi hissettim.doğru demi.tedavi olduğun doktorun yanına bi doktor daha vardı perinatologtu.
ne hafıza varmış layn bende![]()
entrika,hırs ,ihtirasçok heyecanlı sen karşıma![]()
doğru diyon vallaentrika,hırs ,ihtiras
hayatın heyecanı meyecanı yokkkk![]()
Balgamlı tükürdüm tahtadan daha etkili merak etmetahtaya filan vur![]()
Ben yattığım yerden tümgün yazarım, sorun yokkaldıkmı yine üçümüz başbaşa![]()

ayaklarını havaya dik.daha havalı yazarsın.yada yastık falan koyyBen yattığım yerden tümgün yazarım, sorun yok![]()

uykum geldiNe yapayım ben cigara içiyorum normal tu tu tu desemde yoğun bir mukus salgılıyorum.midem kaktı![]()
Hava derken.....ayaklarını havaya dik.daha havalı yazarsın.yada yastık falan koyyuykum geldi

Bana çıkmıyor hiç görmedim dikkat et işaret sana olmasın bacımkız şimdi bebek tedavisi reklamı çıkıyor sağdan soldan.aşağıdan da bebek çantası reklamı.bu bir işaret olabilirmi![]()
senden kaynaklı bana çıktı ya laa.ben kapadım sezonu.önceliğimiz sensinBana çıkmıyor hiç görmedim dikkat et işaret sana olmasın bacım