denedim kalın polarda giydirdmbi dene istersen
Senin ev soğuk ya terlemez bence al deneoda terletiyor diyorlar
ay valla saat başı kalkmaktan zombi gibi olduk ya. kalkmassak üşüyor buz kesiyor
o kadar da soguk değil beSenin ev soğuk ya terlemez bence al dene
Ayy seve seve
merhabalarAyy seve seve
Sekiz aylık bebem var. Fıldır fıldır dönüyo yatağın içinde. Kalın uyku tulumu giydiremiyoruz çünkü uykuya geçişimiz resmen harp, terin suyun içinde kalıyor. Çareyi normal tulumun içine ince eşofman altı ve uzun kollu çıtçıtlı badi giydirerek buldum. Beşiğinin içinde iki muslin örtüsü var ayaklarını ve karnını ayrı ayrı örtüyoruz gece iki defa mamaya uyandığı icin kontrolü daha kolay oluyor.benim oglan sürekli üzerini açıyor saat başı kalkıp örtüyoruz ne yapacağız peki
Çok haklısın insan önce bi merhaba der çok kabayımmerhabalar
anladm canm benim oglan 2 bucuk yaşında büyük.. o yüzden normal tulum olmaz zaten napacağz bilmiyoruz ya.Sekiz aylık bebem var. Fıldır fıldır dönüyo yatağın içinde. Kalın uyku tulumu giydiremiyoruz çünkü uykuya geçişimiz resmen harp, terin suyun içinde kalıyor. Çareyi normal tulumun içine ince eşofman altı ve uzun kollu çıtçıtlı badi giydirerek buldum. Beşiğinin içinde iki muslin örtüsü var ayaklarını ve karnını ayrı ayrı örtüyoruz gece iki defa mamaya uyandığı icin kontrolü daha kolay oluyor.
olsun biz alışkınız topik sahibesinden =)Çok haklısın insan önce bi merhaba der çok kabayım
Merhaba
kaçak senimerhaba kızlar .
nörüyorsunuz
o dediğini nerden bulacazuyku tulumu bu havalar için daha erken .
ben de bi tane aldım ama uyku tulumu değil aslında.
polar bi kostum.
terletiyor .
çok soğuklarda ancak .
yani ocak subat ayında .
öncesinde torba , kolsuz tulum giydirmiştim .
o terletmiyor . askılı . kolsuz .
ben h m den aldımo dediğini nerden bulacaz
Üleyn ben mi diyorum soğuk diye, sen kendin dedin. Ne bileyim ben o kadar mı bu. Kadar mıo kadar da soguk değil be
benim oglan giymez bunu napacam bilmiyorum
şündan aldım
kuyruğu cırtlı . çıkıyor .
heves eder giyer diye aldım ama çok bi hevesi yok . giyiyor . 1 dk sonra hemen çıkarmak istiyor .
ancak uyuduktan sonra giydirebilirim . kız 3 yaşında.
bak gördünmümerhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?