- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
misk ben canım değiştirdim nicki iyi mi yaptım kötümü bilemedim.iyiyim .
merhaba.
uhan sen misin .![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misk ben canım değiştirdim nicki iyi mi yaptım kötümü bilemedim.iyiyim .
merhaba.
uhan sen misin .![]()
ooh iyi oldu sanaYaaaaaa sen de mi
iğrenç ötesimisk ben canım değiştirdim nicki iyi mi yaptım kötümü bilemedim.![]()
ooh iyi oldu sana
yok benim bi arkadaş var da o sandım . onun kullanıcı adı da öyleydi sanırsam . adı uhan dı.misk ben canım değiştirdim nicki iyi mi yaptım kötümü bilemedim.![]()
eviniz kaç dereceyok benim bi arkadaş var da o sandım . onun kullanıcı adı da öyleydi sanırsam . adı uhan dı.
yok iyi olmuş . sıkıntı yok . mucuk .misk niye istemedin pekala.
eclip çok uğraştı değiştiremedi.bulacaz ona şöyle sexü bi hatunyaaa ama senin profil resmin niye öyleee![]()
ya ama sanki töbe töbe.Yaaaaaa sen de mi
Güzel isim canım, sadece biraz tanınma sorunu yaşayacaksın sanırımmisk ben canım değiştirdim nicki iyi mi yaptım kötümü bilemedim.![]()
birde kendiside değil yani hayret birşey kocana söylcm senieclip çok uğraştı değiştiremedi.bulacaz ona şöyle sexü bi hatun![]()
zuahahah ben iptalya ama sanki töbe töbe.
hanibal lecter in saldırısına uğramış gibi.![]()
şu an eviniz kaç dereceGüzel isim canım, sadece biraz tanınma sorunu yaşayacaksın sanırım
derecem vardı her yıl alırdım . her yıl kırarlardı.eviniz kaç derece![]()
ya ama sanki töbe töbe.
ha onu bilmiyorum.bikaç durum oldu ondan şettirdimyok benim bi arkadaş var da o sandım . onun kullanıcı adı da öyleydi sanırsam . adı uhan dı.
yok iyi olmuş . sıkıntı yok . mucuk .misk niye istemedin pekala.
ama bu ,yağlı boya çalışmaması, olmuş.ben çok seviyorum aslında güzel bir yağlı boya çalışması
ya ama sanki töbe töbe.
galiba.Güzel isim canım, sadece biraz tanınma sorunu yaşayacaksın sanırım