- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
- 83
bihter yöreoğlu gibi birşey mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bihter yöreoğlu gibi birşey mi
eclip bilmem kaç yıldır üyeyim bilmiyorum diyince sana attım topu.ayyy 1,5 ay öncesinden açtık topiğiBunu da açıklatmayın yaa artık
O değil de, başlıkta 2019'u görünce bi fena oldum, nasıl yani ya? Ne demek 2019? Ne ara 2019'a gelmiş olabiliriz ve 2009'un üzerinden nasıl 10 yıl geçmiş olabilir![]()
hahahah. ekşın diyosun .![]()
aman hepsi aynı bunların .ahahahah![]()
![]()
meşhur ee ee ler şimdi tatlı bir anı olarak kaldı..
lavobaya girdiğim zaman cocuk kapıları yumruklardı
ehtiyar demiyormusunuz bide kadına
heh işte şöyle. aferin kız .![]()
şaka bir yana çok fazla kavga etmiyoruz artık vakit olmuyor birde eriniyorum üşeniyorum kim ugraşacak![]()
Firdevs Yöreoğlu : Bırak insanlar sadece mucevherlerimizi konuşsun..bihter yöreoğlu gibi birşey mi
ben çok fazla kişiyi bilmiyordum orada sen vardınGeçenlerde yazanlar oldu gerçi..
Kendi kaşındı napakehtiyar demiyormusunuz bide kadına![]()
bakın gördünüz mü hemen çözdüm olayıFirdevs Yöreoğlu : Bırak insanlar sadece mucevherlerimizi konuşsun..
Mune Yöreoğlu : Bırak insanlar sadece BANlarımızı konuşsun..
gibi bi şeydi..![]()
Mune
ben bi wc ye kadar gidecem kayınvalidemin ninnileri geldi aklımaaaahahahah![]()
![]()
meşhur ee ee ler şimdi tatlı bir anı olarak kaldı..
lavobaya girdiğim zaman cocuk kapıları yumruklardı
unut işte ne güzel zayıflarsın panpaacıktıydım . açlığımı unutturdunuz be
o kadar mı kötü söylüyorduben bi wc ye kadar gidecem kayınvalidemin ninnileri geldi aklımaaa![]()
KK esprisi değildi ki o, gayet aşk-ı memnu idieclip bilmem kaç yıldır üyeyim bilmiyorum diyince sana attım topu.ayyy 1,5 ay öncesinden açtık topiği![]()
seni tembel kaldır o koca tototunu ve hemen kocana popilim yazıp akşama kavga çıkar![]()
şaka bir yana çok fazla kavga etmiyoruz artık vakit olmuyor birde eriniyorum üşeniyorum kim ugraşacak![]()
Bagiriyorsan ondan uyumamıştir yawrueşim derdi ki niye bagırarak ninni söylüyorsun kısık söyle
yok yani sanki bagıra bagıra söyleynce uyuyacak cocuk![]()