- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
nicikimi değiştirdikten sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.bende artık yabancıydımhahahah.
olabilir .
genelde nic değiştiriliyor .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nicikimi değiştirdikten sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.bende artık yabancıydımhahahah.
olabilir .
genelde nic değiştiriliyor .
araştırma sonucu klüp mü .Peki tanışalım27 yaşındayım evliyim. Geçici olarak işsizim atama bekliyorum :) haftanın 6 günü evde tek başıma çooook sıkıldığım ve dışarı çıkmadığım için evlenirken küçük ev aletleri araştırması yaptığım kulübe üye oldum. Bu kadar
![]()
Kıskanma bizineden haftanın 6 günü evdesin insan kafayı yer
sen o zaman neydi nickinnicikimi değiştirdikten sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.bende artık yabancıydım![]()
ha sende mi öylesinKıskanma bizi
üf amma soru sordunaraştırma sonucu klüp mü .
küçük ev aletleri hakkında bize verebileceğin bi bilgi var mı. önemli bi şey mesela.
yeni evli misin . çocuk yok daha galiba.
inşallah atanırsın . puanın kaç.
ilk tercihler ne zaman
Ama iğne yapacam sana yaramaz çocuk kafanıza göre ilaç kullanmayın bakiiiimBenim tamam sayılmaz,hatta çeyrek
Kan ilaçlarından nefret ediyorum,b12 işe yaramazmı ki,elimde 1 kutu var,taze![]()
memnun oldum.hayırlısıyla atanırsın diyeyim o zaman..iyi etmişsin.nekadarlık evlisinPeki tanışalım27 yaşındayım evliyim. Geçici olarak işsizim atama bekliyorum :) haftanın 6 günü evde tek başıma çooook sıkıldığım ve dışarı çıkmadığım için evlenirken küçük ev aletleri araştırması yaptığım kulübe üye oldum. Bu kadar
![]()
dohtur hanım günde kaç ölçekB12 sayisini artir![]()
Sabah çıkışa hazırhahaha. geçen yıl ben montla yatıyordum . bak onu hatırladım .
kaloriferleri yakmamışlardı. . bi de baharda erken söndürdüklerinde . montla yatmışlığım var .![]()
Sen bi avuçla başla duruma göre bakayım doz artırımı yapabiliriz belkidohtur hanım günde kaç ölçek
ya niye hatırlayamıyorum seni.avatarın neydi peki o dönem hatırlıyormusun.bak laydy marmeladı hatırlıyorum oda bdvdensevgi meleği idim ben
hahahaüf amma soru sordun![]()
seni tanıyor olabilir miyim . sevgi meleği . belki çoktur ama bu nick. genelde aynı nic çok var . bi harf ekleyerek alıyorlar nic.sevgi meleği idim ben
bilemedim işte. öyle diyorlarbak onu bilmiyorum.ama ne zaman içsem bi toparlanıyorum hissediyorum aslında![]()
hahhahha.nicikimi değiştirdikten sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.bende artık yabancıydım![]()
Neysesakinim bu sefer seni bırakmam.seninle tanışıyoruz ama nerden çıkaramıyorum.

Sürekli nickler değişiyor bide kimdi diye düşün dur sonra,elmoşun topiğinde yazışmıştık seninle.
tanıyorsundur ben sıradan bir üye değildim çünkühahaha
önemli özelliklerimden . soru çook sorarım .
seni tanıyor olabilir miyim . sevgi meleği . belki çoktur ama bu nick. genelde aynı nic çok var . bi harf ekleyerek alıyorlar nic.
sanki hatırlıyorum .
bilemedim işte. öyle diyorlar
hahhahha.
güzel tespit