• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Peki tanışalım :KK52:27 yaşındayım evliyim. Geçici olarak işsizim atama bekliyorum :) haftanın 6 günü evde tek başıma çooook sıkıldığım ve dışarı çıkmadığım için evlenirken küçük ev aletleri araştırması yaptığım kulübe üye oldum. Bu kadar :olamaz:
araştırma sonucu klüp mü .
küçük ev aletleri hakkında bize verebileceğin bi bilgi var mı. önemli bi şey mesela. o_O
yeni evli misin . çocuk yok daha galiba.
inşallah atanırsın . puanın kaç.
ilk tercihler ne zaman

Peki tanışalım :KK52:27 yaşındayım evliyim. Geçici olarak işsizim atama bekliyorum :) haftanın 6 günü evde tek başıma çooook sıkıldığım ve dışarı çıkmadığım için evlenirken küçük ev aletleri araştırması yaptığım kulübe üye oldum. Bu kadar :olamaz:
memnun oldum.hayırlısıyla atanırsın diyeyim o zaman..iyi etmişsin.nekadarlık evlisin

Uzmanlık sınavına hazırlanmak için istifa ettim 8 ay önce. O dönemde ders çalışmak zorunda kalayım diye evden çıkmadım. Ders çalışmak dışında ne yapsam vicdan azabı duyuyordum bir de. Alışkanlık gibi oldu sonra. Sınavdan sonra da çıkmadım. Çıkmıyorum. Kendi seçimim gibi. Çalışmaya başlayınca da eve hasret kalacağım diye güya keyif yapacaktım. Ama çok sıkılıyorum.

hahaha. geçen yıl ben montla yatıyordum . bak onu hatırladım .
kaloriferleri yakmamışlardı. . bi de baharda erken söndürdüklerinde . montla yatmışlığım var .
xenforo-smilies-kk70.gif
Sabah çıkışa hazır:Dİyi fikirmiş:)

üf amma soru sordun :KK70:
hahaha
önemli özelliklerimden . soru çook sorarım .
sevgi meleği idim ben
seni tanıyor olabilir miyim . sevgi meleği . belki çoktur ama bu nick. genelde aynı nic çok var . bi harf ekleyerek alıyorlar nic.
sanki hatırlıyorum .
bak onu bilmiyorum.ama ne zaman içsem bi toparlanıyorum hissediyorum aslındao_O
bilemedim işte. öyle diyorlar
nicikimi değiştirdikten sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.bende artık yabancıydım:KK70::KK70::KK70:
hahhahha.
güzel tespit

hahaha
önemli özelliklerimden . soru çook sorarım .

seni tanıyor olabilir miyim . sevgi meleği . belki çoktur ama bu nick. genelde aynı nic çok var . bi harf ekleyerek alıyorlar nic.
sanki hatırlıyorum .

bilemedim işte. öyle diyorlar
hahhahha.
güzel tespit
tanıyorsundur ben sıradan bir üye değildim çünkü :D
o tahmin etttiğin sevgi melegi idim :D
herkes bilirdi yemek topiklerinde çok paylaşnda bulunmştm mesela kpss topiğm vardı

Back
X