2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

boğaz olunca mevzu
bi de artık kendime bakmayı , sendimi ödüllendirmeyi hakediyorum .
öyle düşünüyorum .
kendime özenmeye başladım . yediklerime içtiklerime.
öncesinde paldır küldür işte. şimdi böyle.
kesinlikle katılıyorum sana.haya telaşıdır gidiyor arada olan bize oluyorkendimize bakmalıyız her türlü.

ya kızlar şaka gibi.. eşimi konya il merkezine gönderiyorlardı burda iş az diye yani burdaki istasyonda 6 kişi çalışıyor sırayla herkes 1 er hafta gidiyordu orada eşşek gibi çalışşsınlar işci acıgı var diye
10 15 kişi bir evde kalıyordu
şimdi konya muhabbeti kesildi.
nevşehirde eleman acıgı varmışda oraua gidecekmiş resmen yıldırma politikası işe bakın hele
pazarteside arabanın satımı + alımı olacak biz napacaz şimdi kafayi yyiyeceğim :KK57:
eşimolmadan arabanın satışı nasl olacak alımı nasıl olacak npaacaz.. biri beni aydınlatsın
ay ay . nolcak şimdi.
nasıl alacaksınız arabayı.
ve işi zormuş eşinin . Allah kolaylık versin . bi çözüm bulursunuz inşallah .:KK57:

ay ay . nolcak şimdi.
nasıl alacaksınız arabayı.
ve işi zormuş eşinin . Allah kolaylık versin . bi çözüm bulursunuz inşallah .:KK57:
bilmiyom ki bacım şuaan beynim eror verdi ne pk yiyeceğim ben ya
arabayı kendi üzerime alırmda
arabanın satışını nasıl verecem ben adama

olsun nefes aldığımız sürece umut var demektir üzülme diyeceğim ama biliyorum yine için buruk..
ne denir bilmiyorum ki kelimelerin bıcak gibi kesildiği bir durum ..
herkesin bir imtihanı var işte
kimim eşi ile kiminin annesi ile kiminin evlat hasret ile.. canınız sagolsun be kuzum..
daha olmadı be hemen sende iyice şettirdin:KK67:

kan şekerim düştü:ruh:bittre var yanımda gömeyimmi

• Beğen
Reactions: H E
ya kızlar şaka gibi.. eşimi konya il merkezine gönderiyorlardı burda iş az diye yani burdaki istasyonda 6 kişi çalışıyor sırayla herkes 1 er hafta gidiyordu orada eşşek gibi çalışşsınlar işci acıgı var diye
10 15 kişi bir evde kalıyordu
şimdi konya muhabbeti kesildi.
nevşehirde eleman acıgı varmışda oraua gidecekmiş resmen yıldırma politikası işe bakın hele
pazarteside arabanın satımı + alımı olacak biz napacaz şimdi kafayi yyiyeceğim :KK57:
eşimolmadan arabanın satışı nasl olacak alımı nasıl olacak npaacaz.. biri beni aydınlatsın
nasıl yani yaa.aaaa

• Beğen
Reactions: H E
bir de ikeaa nın japon yeme çubuklarından aldım . çocuklar bile onunla yiyor vallahi bazen noddle makarna. :KK53::KK53:
Ben de aldım onunla yerken daha az yiyordum, tabağın yarısında doyuyorsun uğraşırken yarım saat geçiyor.
Bak iyi aklima getirdin ben onları nereye attımsa bi bulayım. Diyette iyi olur

Back
X