• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

eşim üyeliğimi bilmiyor yıllardır.yani ben öyle biliyorum.tam yazarken aradı sesini duymak benim için şöylede böylede diye romantik bi konuşma yaptı:KK57::KK57::KK57:kapadım şimdi

• Beğen
Reactions: H E
aynen bizde öyleyiz naptınız ne var ne yok der kapatır 3 5 dakika konuşuruz 3 4 kere arar
bende akşam ararm
sunu sunu getir der kapatırım :KK53:
oglanıda arar gün içerisinde sürekli
Biz beraber eve döndüğümüz için şunu getir bunu getr dıyemıyorum :D Birlikte alıyoruz :KK48:

eşim üyeliğimi bilmiyor yıllardır.yani ben öyle biliyorum.tam yazarken aradı sesini duymak benim için şöylede böylede diye romantik bi konuşma yaptı:KK57::KK57::KK57:kapadım şimdi
oha :KK53::KK53:

Evrene nasıl bır mesaj gönderdıysen

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciddimsin ben sana ne dedimmmmmmmmmmmm olacak dedim demi inanıyorum dedim... umutlu ol iyi düşn dedim allahım çok mutlu oldum canm kuzum ço ksevindim lütfen habersiz bırakma senin en güzel en hayırlı haberlerini bekliyoruzz burda :nazar::nazar::nazar: hemde üçüz olacak heyooo :halay::halay::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

off karnım çok agrıyor nasıl bir regl agrısıymış dünden beri geçmedi
ayaklarım sızlıyor yorgunlktan allahtan iş yerinde oturduğum yerdeyim ya :tokat:

genelde böyle.ara ara arar.canım sıkkınsa aramız limoniyse gibi gibi yani.
bence çok takılma buna canm ya işi yogundur fırsat olmuyordur yapısı böyledir
mesela bende çok konuşmayı sevmem telefonda eşim beni armaasa benim aklıma bile gelmez çokta önemli değil
bu sana değer vermdiği önemsemediği anlamına gelmez
cidden bazı insanların yapısı böyle
bakınız ben :27:

Back
X