anladm canm kadınlarin işi hiç bitmez zaten bitmiyorda..görümcemlerdi gelen çocucğu görmek için geldiler de
bi ton iş çıktı bana napalım sağlık olsun
anladm canm kadınlarin işi hiç bitmez zaten bitmiyorda..
kızlar dolven vermiştim sanah 8 de yine ateşlenmiş kesin enfeksiyon var enfeksiyon olmaz ise dolven baya giderdi bize hatsane yolu gözüktü
kuzum yaa.kaç şuanateşikızlar dolven vermiştim sanah 8 de yine ateşlenmiş kesin enfeksiyon var enfeksiyon olmaz ise dolven baya giderdi bize hatsane yolu gözüktü
çünkü dolven çok etkili bir ateş düşürücü enfeksiyon yok ise kolay kolay etksi geçmiyorduçook geçmiş olsun evet ateş düşmüyorsa enfeksiyon çıkıyor maalesef
38.8 miş misk :/kuzum yaa.kaç şuanateşi
endişelenme hemen.hastaneye götürün bakalım.antibiyotik vermiyordun değilmi38.8 miş misk :/
yok doktor yazmamştıendişelenme hemen.hastaneye götürün bakalım.antibiyotik vermiyordun değilmi
muhtemelen antibiyotiğe başlatabilir.bi hafta oldu yani.yok doktor yazmamştı
<zaten burdaki doktorlar doğru düzgün ilgilenmiyor ki cocukla.. özel hastane olsa hiç durmam götürürümi ama yok
dolvene rağmen tekrar yükselen ateş çok endişeleniyor beni birazdan cıkacağım ben izin alamamda babası götürsün
Sorma misk.. ögle arası hastaneye götürdük orada 39 5 oldu ..eclip oğlan nasıl olsu.düştümü ateşi
canm boğaz kültürüde negatif cıktı kan bekliyoruz neyi var kuzumun bulamadılar bir türlüboğaz ve idrar enfeksiyonu fena canm
antibiyotiksiz geçmiyo hatta serumsuz oğlumdan biliyorum
yavrular hasta olmasın ya
canm boğaz kültürüde negatif cıktı kan bekliyoruz neyi var kuzumun bulamadılar bir türlü
aa ciddimisin.kuzum benim ya babasımı yanında.serum falan iyi gelir üzülme.antibiyotik başlatır toparlanır bikaç güne sıkma canını desemde sıkacaksın biliyorum ama en azından endişelenmeSorma misk.. ögle arası hastaneye götürdük orada 39 5 oldu ..
sıra bekliyoruz giren çıkmıyor cocuk kendinden geçti iyice.. kimsenin umrunda değil
en son 40 ı görünce hastaneyi birbirine kattım olay cıkardım resmen dayanamadm
eşşek gibi aldı içeriye hemen müdahale ettiler
boğaz kültürü istedi bogazı kızarmış ama negatif. cıktı
kan tahlili verdik
serum takıldı
ben geri geldim işe
neyi var bu cocugun misk kafayi yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?