- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyidir iyi sorunlu bölgen yoksa çok sıkıntı değil bence
boyun 1,65
benım 5kg fazlam var şikayetcimiyim tabiki hayırrrrrr
kilomdan memnummmmm![]()
benim için big problemben 75-78 kg düşütüm bu kıloyaaaaa 59 kg birsende 65kg oldummm
ama yaza düşerimyineee kilo benım için problem değilll canm![]()
Zayıflıyorsun zaten, azar azar veriyorsun ama gidiyor işte.1.62 imiş hussukcum ama onun kilosuda iyi.ya ben ne zman zayıflayacağım![]()
57-58 yaşada bağlıymış ideal kiloBence senin 56, bak bence diyorum yanlış olmasın.
Beden kitle endeksi önemli sağlıklı yaşam için
165 e zaten dert etme biz 155 olunca sorun![]()
Doğrudur hesaplamadım tahmini rakamdı. O zaman 60 yuvarlak hesap olsun57-58 yaşada bağlıymış ideal kilo
65 e indim sabah tartıldım 66 ödemmi var ne anlamaıdm gitti kaç ayy olduZayıflıyorsun zaten, azar azar veriyorsun ama gidiyor işte.
90-60-90 dermişimiyidir iyi sorunlu bölgen yoksa çok sıkıntı değil bence
benim için big problem![]()
hımm ozman işler değişir dermişiimmm165 e zaten dert etme biz 155 olunca sorun![]()
Sorunlarımızı 2019 da çözüyoruz inssorunlu ınsanlarız sanırım biz
![]()
60 görsem bi oh çekeceğimde ne zaman. sonra ağır ağır giderdiDoğrudur hesaplamadım tahmini rakamdı. O zaman 60 yuvarlak hesap olsun![]()
65 e indim sabah tartıldım 66 ödemmi var ne anlamaıdm gitti kaç ayy oldu![]()
gelsin bakalım neler göreceğizSorunlarımızı 2019 da çözüyoruz ins
Sporsuz olmuyor canım haftasonu başla artk65 e indim sabah tartıldım 66 ödemmi var ne anlamaıdm gitti kaç ayy oldu![]()
bi ara yürüyüş evde egzersiz ve leslie yapıyordum.topiğimiz var diyet bölümünde topik gevşeyince bende bi gevşedim.tekrar bugun başladım bakalımboşver yavaş gitsin ama tam gitsin gelmesin bir daha
spor yapıyormusunnn
Sen 2 çocuk doğurdun onun da etkisi var, 60 a inince sonrasına bakarsin dert etme60 görsem bi oh çekeceğimde ne zaman. sonra ağır ağır giderdi
Bugün belim daha iyi yarın bende 2 mil başlarım inş.akşama lesli 2 mil yapacağım
Off napam yaa yerime kız eğitiyorum ya benı çok yoruyo enejim bitti :/fıstık çekeleta nirelerdesin
Evet dogali 4 ay oldu 3 kere zam geldi sagolsunlar :)))emmeyince emmiyorlar benim oğlanda emmedi büyük .bide reflüydü ona göre mama aldık bizde.şu ara dünya bi para mamalar