2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

2 haftan uzun zamandır girmiyordum, göz kuruluğu var ekrana bakmam yasak anca bu kadar dayanabildim
Tüm gün burada akşamı ettim gizli gizli yazıyorum, eşim kızacak diye. bi dağılın aklım burada kalmasın

Göz kuruluğun varsa ekrana çok bakmaman lazım,bir dönem bendede oldu dr damla verdi geçti sonrada yakında sorun çıktı:))

Göz kuruluğun varsa ekrana çok bakmaman lazım,bir dönem bendede oldu dr damla verdi geçti sonrada yakında sorun çıktı:))
3 çeşit damla bir gece kremi devam ediyorum. Ben 9 yıl önce de tedavi oldum bu yıl yine başladı. Hep bu telefon yüzünden oluyor ama napiiiiim.
Kitabi bile pdf okuyorum o derece

3 çeşit damla bir gece kremi devam ediyorum. Ben 9 yıl önce de tedavi oldum bu yıl yine başladı. Hep bu telefon yüzünden oluyor ama napiiiiim.
Kitabi bile pdf okuyorum o derece

Günde 4 kere kullanılan tüp içinde damla vardı bitmiyor zaten oda günlük kullanımdı iyi gelmişti gözüme..
Bu telefonlar pc filan mahvediyor işte,gözüm şu anda 2 nımara oldu yakın oda..

Sevmeyince içemezsin tabi.
Tamam sana nrmal çay demleyeceğiz:)))

Tamam çayın geliyor,bizim balkon kapalı genede hırkayla çıkıyorum içemeye:))
Ben kürkle çıkıyorum o derece, kapalı balkon ama ben soğuk sevmem. Kürk dediğime bakmayın polar kaban hayvanlar candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…