Benim o avantajım var tabi sabahtan aksama kadar burdayım konusan oldukca yazıyorumGel hadi bakalım,ben bide akşamları ve hafta sonları yokum,mazallah olsam tutmayın beni
Benim o avantajım var tabi sabahtan aksama kadar burdayım konusan oldukca yazıyorum
Kapatırım ben arayı zaten Burasıda var artık eskiden sadece zayıflama grubunda yazıyordum :)Ben gelmediğim için arayı kapatırsın:)) birde 3 ay kadarda üyelik iptalim vardı:))
Cigaramı içeyim geliyorum sayfadayım
Kapatırım ben arayı zaten Burasıda var artık eskiden sadece zayıflama grubunda yazıyordum :)
Ohhj iç sigara keyfi zamsız zamsız iç bakalım
Valla orda kimse yok simdi bende takılıyorum burda işteKapatırsın bencede tek bir yerde olunca mesajlar çoğalmıyor zaten:))
İçtim geldimm ciğerlerim bayram etti:))
Valla orda kimse yok simdi bende takılıyorum burda işte
Yanına birde cay içseydin:))
Canım cekti simdi iyi mi
Bergamotlu hiç sevmem olursada içmem :)))Çayımıda hüpletiom zati:)) bergamotlu bide mis gibiii.
Bergamotlu hiç sevmem olursada içmem :)))
Yıllardır içemiyorum yaa tadı değişik geliyor :))Neden yaaanaz bişi kattınmı içimi güzel oluyor.
Yok sana çay vermiyorum:))
Ben alırım abla bi de cigara yakarım ımmmmmm titreye titreye içiyorum balkondaNeden yaaanaz bişi kattınmı içimi güzel oluyor.
Yok sana çay vermiyorum:))
2 haftan uzun zamandır girmiyordum, göz kuruluğu var ekrana bakmam yasak anca bu kadar dayanabildim
Tüm gün burada akşamı ettim gizli gizli yazıyorum, eşim kızacak diye. bi dağılın aklım burada kalmasın
Yıllardır içemiyorum yaa tadı değişik geliyor :))
Içmem bende
Ben alırım abla bi de cigara yakarım ımmmmmm titreye titreye içiyorum balkonda
3 çeşit damla bir gece kremi devam ediyorum. Ben 9 yıl önce de tedavi oldum bu yıl yine başladı. Hep bu telefon yüzünden oluyor ama napiiiiim.Göz kuruluğun varsa ekrana çok bakmaman lazım,bir dönem bendede oldu dr damla verdi geçti sonrada yakında sorun çıktı:))
Saol ablacımSevmeyince içemezsin tabi.
Tamam sana nrmal çay demleyeceğiz:)))
Gecmis olsun canım3 çeşit damla bir gece kremi devam ediyorum. Ben 9 yıl önce de tedavi oldum bu yıl yine başladı. Hep bu telefon yüzünden oluyor ama napiiiiim.
Kitabi bile pdf okuyorum o derece
3 çeşit damla bir gece kremi devam ediyorum. Ben 9 yıl önce de tedavi oldum bu yıl yine başladı. Hep bu telefon yüzünden oluyor ama napiiiiim.
Kitabi bile pdf okuyorum o derece
Saol ablacım
Ben kürkle çıkıyorum o derece, kapalı balkon ama ben soğuk sevmem. Kürk dediğime bakmayın polar kaban hayvanlar candırSevmeyince içemezsin tabi.
Tamam sana nrmal çay demleyeceğiz:)))
Tamam çayın geliyor,bizim balkon kapalı genede hırkayla çıkıyorum içemeye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?