Yay burcuyum Bende
Evet canım ben bir ara yükselenime bakmıştım fakat unuttum şimdi neydibenimde yükselen yay,burçtaşız diyebilirim o zaman
Evet canım ben bir ara yükselenime bakmıştım fakat unuttum şimdi neydi
Yay özelliklerini taşıyorum ama
Aynen canım özellikleri taşıyorum sıkıntı yokyay özgürlüğüne düşkün olur,heyecanlı iyimser içtendir
SUHAN olsaydı burç profumuz daha iyi anlatırdı
Kaptan olmanın zor tarafları :))Slm hatunlar listeyle puanlamayla bogusuyorum
Yok tatlım yüzdeler yeni üyenin giriş hedef notları freedekiler falan filan isteKaptan olmanın zor tarafları :))
Ne puanlaması spor mu :)
Anladım canım bizde de yapılacak da kaptan gelmezse bana kalacak bekliyorum simdilik :))Yok tatlım yüzdeler yeni üyenin giriş hedef notları freedekiler falan filan iste
Teşekkürler tatlımAnladım canım bizde de yapılacak da kaptan gelmezse bana kalacak bekliyorum simdilik :))
Kolay gelsin kaptanım ♥
Kv geldi onlarda cook fazla ugrayamadı ama yarından sonra burda inşallah :))Teşekkürler tatlım
Kaptan nerde
Kolay gele o zamanKv geldi onlarda cook fazla ugrayamadı ama yarından sonra burda inşallah :))
Saol canım :))Kolay gele o zaman
gördüğün içinmi öyle dedin
yay özgürlüğüne düşkün olur,heyecanlı iyimser içtendir
SUHAN olsaydı burç profumuz daha iyi anlatırdı
su grubu gibisin sanki.kova olabilirmisin
Nooosu grubu gibisin sanki.kova olabilirmisin
yay gibi durmuyorsun biliyormusun bizim ecoda yay evi ısınmıyor diye bütün kışı zehir etmişti bizeNooo
Burcum Yay
Yükselenim Akrep
Ateş grubuyum
Ya aslında yay mı akrep mi bi karar veremedim. Tam değiştiği gün çünkü. 22 kasımyay gibi durmuyorsun biliyormusun bizim ecoda yay evi ısınmıyor diye bütün kışı zehir etmişti bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?