- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.698
- 798
Şeyh mertebesi fena fenaYaratıcıadım adım ilerliyoruz.
Lv 1 pompilitom
Lv 2 pompilim
Lv 3 pompilitoçikilatam
Lv 4 bebitom
Lv 5 kocalikam
.
.
.
.
Lvl Uç: Son seviye: Şeyh Kadrosu: Gtunu Yerim Şrfsiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeyh mertebesi fena fenaYaratıcıadım adım ilerliyoruz.
Lv 1 pompilitom
Lv 2 pompilim
Lv 3 pompilitoçikilatam
Lv 4 bebitom
Lv 5 kocalikam
.
.
.
.
kızlar konu çok hoşuma gitti ve bir deneme yaptım Sonuç : Benim adam değişik hitaplara alışık olduğundan hiç şaşırmadı :))
sonlara doğru sıkılmış sankikızlar konu çok hoşuma gitti ve bir deneme yaptım Sonuç : Benim adam değişik hitaplara alışık olduğundan hiç şaşırmadı :))
Bu kör nokta canım. Pirimiz erişti bu Nirvana. Yani öyle bir durum ki bu sözcük her şeyi kaka yapabilir her şeyi çok güzel de yapabilir ama henüz o kıdeme ulaşmadığımız için lütfen denemeyinizDenesek mi bunu da ?
Utanirim valla ben hayatta cikmaz o kelimeler benden![]()
kafana göre takıl canım.her türlü gideri varGeyik var dediler geldik hemde pompiskikotoli yanlış mı yazdım ne![]()
Yaratıcıadım adım ilerliyoruz.
Lv 1 pompilitom
Lv 2 pompilim
Lv 3 pompilitoçikilatam
Lv 4 bebitom
Lv 5 kocalikam
.
.
.
.
Başka bir şeyle ilgileniyorsa her şeye he he deyip geçme potansiyeline sahipsonlara doğru sıkılmış sanki![]()
Güleyim de öksürmekten kusucam şimdi leğen getirinaman gül be canım..zaten yeterince stres altındayız
ilk sayfada leğen git sen al.midem bulanır benimGüleyim de öksürmekten kusucam şimdi leğen getirin![]()
Neye gukuyon Gülo sayfaları okumadan geldim fırsat bulduğunda okucam insGüleyim de öksürmekten kusucam şimdi leğen getirin![]()
Kızlar eşime pompilimm yazdım yanına da kalp o da
= o ne aşkımyazmış gülmüş. Şuan delirdiğimi düşünüyor sanırım
O değil de kocaman karnım var millet ikiz sanıyor zaten. Güldükçe oynuyortuvalete gidiyorum ben
O değil de kocaman karnım var millet ikiz sanıyor zaten. Güldükçe oynuyor![]()
ilk sayfada leğen git sen al.midem bulanır benim![]()