• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Pompilim yazdım ben dun adamıma, eczaneye uğrayıp ateş dudurucu alacaktı sabah konuşmuştuk öğle arası konuşmuştuk vs.
akşam eve gelmiş " o Pompilim mi neyse 2 eczaneye sordum o krem yokmus" demez mi :rolleyes::KK70::KK70::KK70:
Pompilim artık bizim için efsane kahkahalar sebebi:KK70::KK70:

rezalet :D adam yazık eczanelere bile duyurmuş puhahah :D

hahha :KK70: aynen canım kezbanın kısaltılmışı :KK53:
millet eşine hanımım der hatunum der karıcığım der bizim kide avrat der..
bir yontamadım benim odunu :KK53:

A aa niye kezo diyo ki? ismin kezban değilse aşkolsun pompilişko diye kezoyu bertaraf edebilirsin :KK48:

Avrat bilemedim ilk kez karşılaşıyorum ama eğer hoşlanmıyorsan onu da yukarıdaki yöntemle halledebilirsinn:KK19:

A aa niye kezo diyo ki? ismin kezban değilse aşkolsun pompilişko diye kezoyu bertaraf edebilirsin :KK48:

Avrat bilemedim ilk kez karşılaşıyorum ama eğer hoşlanmıyorsan onu da yukarıdaki yöntemle halledebilirsinn:KK19:
yok canm ismim kezban değil :D sinir oluyorum ya ondan yapıyor :ssz:
karıcğım canım cicim yapmacık mış avrat daha doğalmış içinden geliyormuş
hay senin içine dedim :deli: kendi haline bıraktım ben yontamayınca :KK45:

rezalet :KK70: adam yazık eczanelere bile duyurmuş puhahah :KK70:
Pompilim yazdım ben dun adamıma, eczaneye uğrayıp ateş dudurucu alacaktı sabah konuşmuştuk öğle arası konuşmuştuk vs.
akşam eve gelmiş " o Pompilim mi neyse 2 eczaneye sordum o krem yokmus" demez mi :rolleyes::KK70::KK70::KK70:
Pompilim artık bizim için efsane kahkahalar sebebi:KK70::KK70:
ahahahahahahah yalnız en pompilim bu olmuşşşşşşşş:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bizde valide sultan var kaçma kovalama bile olamıyorr:kızgın::kızgın::kızgın:

Valide sultan misafir mi sürekli mi kalıyor ? Sürekli kalıyorsa bence kasmanın lüzumu yok:KK48: Napalım yani hayat boyu sizinle yaşıyor diye kocanla da şakalaşmayacak mısın?

Bizim valideler maksimum 1 hafta kalmaya gelir. Onda dahi benim koca yakaladığı yerde sarılır,öper. Dur diyene kadar yakalanmışlığım var misafire:KK53:

Valide sultan misafir mi sürekli mi kalıyor ? Sürekli kalıyorsa bence kasmanın lüzumu yok:KK48: Napalım yani hayat boyu sizinle yaşıyor diye kocanla da şakalaşmayacak mısın?

Bizim valideler maksimum 1 hafta kalmaya gelir. Onda dahi benim koca yakaladığı yerde sarılır,öper. Dur diyene kadar yakalanmışlığım var misafire:KK53:
sürekli kalması kabus gibidir ah ah ev ev üstüne olur mu benim karşı komşumda kayınvalidesi ile yaşıyordu en son kadını tırlattılar eşine rest çekti şimdi ayrı ev tuttu kurtuldu =)

Back
X