- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
Canım 37. Haftamdayım son ayımdayım.Canim Qaliba hamile olan sensiz.kac aylik bebisin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 37. Haftamdayım son ayımdayım.Canim Qaliba hamile olan sensiz.kac aylik bebisin?
Cok fitsin cidden 41 durmuyosunşuraya bi resmimi bırakayım da gideyim .
![]()
Yok kuzum hastanedeydim sonra alışveriş yaptım yeni geldim eveQQ NERDESİN doğum yapmadın demi kıı![]()
Çok iyi yaKocacığıma pompilim naptın diye msj attım bana pikachu dedi![]()
![]()
şuraya bi resmimi bırakayım da gideyim .
![]()
Çok iyi yaeşime ben de hep derim seni seçtim pikaçu çok şanslısın diye
![]()
Darisi basimaNe kadar da fit bir anne![]()
Kendimde uyguladığım yegane yöntem şuDarisi basima![]()
:)Kendimde uyguladığım yegane yöntem şu
"Eppek yeme"![]()
Mide bulantin kacinci ayda gecti?Canım 37. Haftamdayım son ayımdayım.
:)
Ama eppeksiz de bi yere kadar gidiyo
Annemlere gidicez bi yere ugrama tmm mi poncikom yazdim kocaya
Tmm pop yazmis
Ahahahaa hic mi yadirgamazsin bu kelimeyi![]()
Aslında yontulmamış odun gibiyim ama bilemedimValla Queenciğim sen de az cilveli değilsin ha![]()
Canım baya çektim ben yaMide bulantin kacinci ayda gecti?
AhahahSabah ablamla kahvelerimizi yudumlarken ablama bu "pompili" mubabettinden bahsettim hafiften püskürttü "kizzz o ne demek öyle! " dedi.
"Enisteme bir seslen bakalim o karar versin ne demek olduguna" dedim.
Gülüsürken enistem mutfaga girdi ablam seslendi "Pompilimm su getirir misin? " duyduguna eminiz ama cit yok.
Ablam tekrar seslendi "Pompilikom sana diyorum" :)) yine ses yok.Bir dakika sonra "Hayatim su getirir misin? " Sonunda enistemden ses geldi :))
"Hatun pompili derken cocuga seslendin sandim pompi ne demek yaggvv tombi,tombilikom desen anlarim" :))
Pompiliyi bize kazandiran arkadasa tesekkürlerimizi sunuyoruz keyifli bir sabah gecirmemize vesile oldugu icin :)
Bu erkekler bir alem yaAnnemlere gidicez bi yere ugrama tmm mi poncikom yazdim kocaya
Tmm pop yazmis
Ahahahaa hic mi yadirgamazsin bu kelimeyi![]()
Vayy maşaALLAH. Fit anne darısı banaşuraya bi resmimi bırakayım da gideyim .
![]()