- 4 Şubat 2017
- 412
- 414
- 103
- 34
Normal gelemez çünkü normalde bu şekilde konuşmayız bizBelki de normal gelmiştir :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal gelemez çünkü normalde bu şekilde konuşmayız bizBelki de normal gelmiştir :))
Ohh maşallah kokusunu çeksin içine bol bol mis gibi kokuyordur şimdi güzel bebek. Hoşgelmiş anne babasının evine sefalar getirmiş inşallah@QUEENofTURKEY müsait olduğunda katılmaya çalışacak kızlar.
Bebeği kucağında gayet iyiler, merakta kalmayın. ^_^
oww çok ormantik begendim tuttum sizieşim veteriner hekim.
genelde işleri uzar . geç gelir .
kız çok babacı . babam babam diye uyuturum . baba evdeyse mutlaka baba uyutur.
çocukları yatırırsak yapacağımız şey malum yani
yorgunsa ben ahtapot gibi sarılır uzanırım yanına tv izleriz .
geç geldiği için ben yemeğimi çoktan yemiş kahvemi içmiş olurum .
vakitli gelirse kahveyi birlikte içeriz
eşim malesef sigara içiyor .
balkona çıkar yemek sonrası . ben peşine . muhabbet ederiz . naptın ne ettin . günün muhakemesi.
kız abilerle odada.
neyse kız hemen gelir balkona çıkmak ister . muhabbette turp sıkar . balkona gelmesin diye ben içeri geçmek zorunda kalırım .
çocuklu olunca eş ile baş başa kalmak zor .
tv izlerken de ben mutlaka eşime gider sarılırım . ya da kucağına otururum . hep çocuklar mı oturcak be . ben de oturcam diye.![]()
kış geldi işte daha ne gelsin sabah hava ayazdıdur bi hele kış gelsin ozaman düşünürüzü konuşuruz.beynim yandıya benim![]()
evet artık sabahları soğukkış geldi işte daha ne gelsin sabah hava ayazdı
bende tarzan rıfkı gibi çıktım
dondum ya yeminle![]()
ben bu pompilim şeysini kızıma söylüyorum. ona söyleyince hoşuma gitti.gunaydın pompirellalar
bida beyaz pantolon ve sandaletle çıkmıycm gerçekten buz kestimevet artık sabahları soğuk![]()

ormantiğiz . ama bu günlerde pek değil . cumartesi pazar suratim sirke sattı vallahi.oww çok ormantik begendim tuttum sizi![]()
o ne kız öyle snderella gibigunaydın pompirellalar
bizde beyaz pantolon yasak . daha doğrusu eş yasağına takılıyorum .bida beyaz pantolon ve sandaletle çıkmıycm gerçekten buz kestim![]()
ne oldu bakyım neden ilgisiz nasıl geçti hafta sonun evde mi geçirdiniz yoksaormantiğiz . ama bu günlerde pek değil . cumartesi pazar suratim sirke sattı vallahi.
kocam pek ilgisiz geldi bana bu günlerde.
o yüzden de ben de uzak durdum kendisinden .
gıcık.![]()
yoo demiyo neden desinbizde beyaz pantolon yasak . daha doğrusu eş yasağına takılıyorum .
niye yasak dediğijmde bütün kocalar karısına beyaz pantolon giydirmiyor ki demişti. ama sen giyiyorsun . demiyor mu bi şey .![]()
yok cumartesi saat 1 de evden çıktım çocuklarla.ne oldu bakyım neden ilgisiz nasıl geçti hafta sonun evde mi geçirdiniz yoksa
en nefret etttiğim
hiç bir pazar daha evde durmamışımdır
kafasına ıslak kürekle vuralım![]()
yoğun geçmiş senin...ben pek bişey yapmadım.evden çıkmadım.günaydın k ızlar .
hafta sonu çoook yoğunduk.
çocuklarla eğlenceli bi şeyler yapmaya çalıştık .
servis ile Bolu Dağındaki high wayy e gittik.
gezdik yedik oynadık . geldik .
akşam olmuştu eve geldiğimizde
pazar günü de kahvaltı
küçük kızımızın kreş listesi vardı onu tamamlamaya çalıştık. oğlanların da listelerinden biraz tamamladık .
böyle geçti bizim .
siz neler yaptınız