Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim işimin yogunlaştığı tarihte görülmemiştirAy işleri mi yoğunlaştı acaba![]()

benim işimin yogunlaştığı tarihte görülmemiştir![]()
esnaf kefalet kredi koperatifinde genel sekreterim canm:) senin işin neydi canım?

esnaf kefalet kredi koperatifinde genel sekreterim canm![]()
sadece ıstıyorum ama =) hıcbır caba yok bendeistersin tabi normal
neresi mis be canm bütün gün bir odanın içinde yapayalnızım öyle deme çok daralıyoruumm ruhum daralıyor içim çürüyor köreliyorum..Ooh :)) Mis gibi mis mis.. Gerçekten yoğunluk isteyince sana çok kızıyorum![]()
evet çok ciddiyimana kız ciddi mi![]()
ee nerelrdesin yoksa müge anlımıbenim işimin yogunlaştığı tarihte görülmemiştir![]()

neresi mis be canm bütün gün bir odanın içinde yapayalnızım öyle deme çok daralıyoruumm ruhum daralıyor içim çürüyor köreliyorum..
denemeye deger
![]()
bizim de nikah ve yemek olmuştu.Nikah+gençlerin katıldığı yemekli bi organizasyon süper oluyor. Düğün fenaaa
Arkadaşımınki nikah+ yemekli bi kutlamaydı ayy nasıl eğlendik gereksiz bi tane stres yoktu
acıktım . ne yemek yapcanız akşama.
öğlen ne yemek var sizde.
ben şekerden baya sıyrıldım . 21 günde.akşama mermicek yemeği var karataya uygun yanına da makarna eşim için
öğlendede yumurtalı ıspanak :)
bende ekmek yemediğim için acıkıyorum 21 gün oldu ama neden böyleyim bilmiyorum