Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dohtur hanım.canım çikeleta isteyooo.napsam geçerYok dr, sahte doktor var sor
Ikisi arasında 1 derece var, bence bu çok bi fark değil.21.6 oturma odası
diğer yerlerde 22.5 felan.
havalar iyi gidiyor düzeldi bayağı
bakalım bugünden sorna ne olacak
eşimin işler yogunmyş erken cıkamayacakms
zaten her işimiz böyle gider bizim ..
hakikaten nerde oelmalitarcinlicevizlikek huhuuu .nerelerdesin.bi göründün gittin
dedi ve ekledi dereceyi21.6 oturma odası
diğer yerlerde 22.5 felan. 23 felan
havalar iyi gidiyor düzeldi bayağı
bakalım bugünden sorna ne olacak
eşimin işler yogunmyş erken cıkamayacakms
zaten her işimiz böyle gider bizim ..
ama bu derecede üşünüyor canm havalar iyiIkisi arasında 1 derece var, bence bu çok bi fark değil.
Sağ elinin avuç içini 2 kez yala, günde 3 doz yeterdohtur hanım.canım çikeleta isteyooo.napsam geçer![]()
ama siz istediniz nabym şu an başıma fena bir ağrı girdi hiç bir işimiz rast gitmiyor bizim.dedi ve ekledi dereceyi![]()
Sağ elinin avuç içini 2 kez yala, günde 3 doz yeter
Daha bir hafta havalar aynı olacak yawru dert etmeama siz istediniz nabym şu an başıma fena bir ağrı girdi hiç bir işimiz rast gitmiyor bizim.
haftaya yine kar geliyormuş bizim burayaDaha bir hafta havalar aynı olacak yawru dert etme
Senin bu karam krizlerine bi çözüm bulalım bence, tarçınlı su iç.
Tembel galiba 3 foto çekip koyacakhaftaya yine kar geliyormuş bizim buraya
arabanıda ocakda vergi ve sigortası geliyor ocak olmadan satmamız lazım adam bir koyamadı siteye... belle belle belle yok icrat yok
tembel değilde birşeyleri çok geç yapar çok geç beni deli eder. fotodan önce arabanın temizlenmesi lazım daha temizlenecek güya 15 gündür.Tembel galiba 3 foto çekip koyacak
Buradayımelmalitarcinlicevizlikek huhuuu .nerelerdesin.bi göründün gittin
eve geçince yapayımSenin bu karam krizlerine bi çözüm bulalım bence, tarçınlı su iç.
Yada tarçın çayı
görüşürüz canım.dikkat et kendineBen biraz dolaşıp geleyim, size doyum olmaz, bana hiç olmaz.
Ben gelmeden sizin de mesai biter yarın görüşürüz.![]()