• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ciddi mi.. o size çok olumsuzluk olarak geri döner üst yakmadığı zaman ısınan hava yukarı cıkıyor direk soguk sıcağı cekiyor tabi sonç olarak sizin ev durumu nasıl havalar sogudu iyice ısınıyor mu alt yakıyormu
evet gündüz soğuk diyordu annem oturduğumuz oda.sanırım ondan.canım sıkıldı.bundan sonra kombi meselesi benimdir kimeseye vermem:KK12:

Biz hala doğalgaz falan açmaıdk :KK53:
Evde durmadıgımız için şuanlık yakmayalım kar kardır :D :D

Canım ailesi doğuda . Burada o yıllardır tek yaşıyor. Ve açıkçası pek ailesi ile arası yok. Zamanında benim nişanlımı biraz örselemişler. Kendilerinden soğutmuşlar daha doğrusu. Tüm sorumluluğu hep ona yüklemeye çalışmışlar.. Evet çok zor şeyler yaşadım ve şu an da bazen onun etkileri sürüyor ki sevgilim bana tek bir yanlış dahi yapmıyor. O tek bir şey istiyor bir yuva..
annelr nasıl bakıyor olaya

• Beğen
Reactions: H E
Başın sağolsun canım,ne diyeceğimi bilemedim sen nasılsın iyisin demi..
Allaha şükür şuan alıştım ablacım .
İlk zamanlar çok kötuydum . Ailemiz bile sarsıldı . İlk defa başımıza gelen bir olay . :110:
Demek ki hakkımızda hayırlısı buymus . Allahım kımseye yaşatmasın :110::dua:

İlk zamanlar çok kötuydum . Ailemiz bile sarsıldı . İlk defa başımıza gelen bir olay . :110:

Amin inşallah canım,sen iyi ol yeterki hakkınızda hayırlısı buymuş demekki.

• Beğen
Valla bitanem iş hayatıma geri döndüm dolu dizgin devam ediyordum ki bu adamla tanıştım. Her konu da sağ olsun hep destekçim. İşte şimdi eskiye yeniden döndüm be miskim. Yeniden söz , nişan ve düğün .. Ben aslında istemiyordum ama bana dedi ki herşeyi hiç yaşanmamış farz edip öyle yola çıkacağız. Sen ne istersen , nasıl istersen öyle olacak.. Şimdi işte kıyafet vs işine başladık. AMA BU devirde evlenmek çok pahalı cidden miskim:KK70:
kuzum inş çok çok çok mutlu olursun.inş bu adam sana çok iyi gelir.ama güven konusunu tamamen kapama.azda olsa açık bırak.kimseye %100 güvenme

• Beğen
yeniden olur inşallah . canını sıkma. benim de başıma gelmişti.

• Beğen
çoğu kadının başında canım.aynı şeyi bende yaşadım littlede.geçiyor.Rabbim ikinizede en yakında zamanda tekrar nasip etsin

bende yaşadım yaşadıklarını Allah sabrını versin zor bir süreç umarım kolay atlatırsın:dua:

yeniden olur inşallah . canını sıkma. benim de başıma gelmişti.

çoğu kadının başında canım.aynı şeyi bende yaşadım littlede.geçiyor.Rabbim ikinizede en yakında zamanda tekrar nasip etsin

bende yaşadım yaşadıklarını Allah sabrını versin zor bir süreç umarım kolay atlatırsın:dua:

Allah razı olsun .. Bu süreci atlatmamda hepinizin çok faydası oldu .
Allahım kımseye yaşatmasın . Yaşayanlara da tekrar hamıle kalmayı sağlıkla ilerlemesini nasip etsin :dua::dua:

Back
X