- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
- 83
bilmiyorum ki ilaç yazdı diyorne önermiş peki.antibiyotik fayda etmez
inşallah antibiyotik yazmamştır
viral enfeksiyona antibiyotik fayda etmez ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ki ilaç yazdı diyorne önermiş peki.antibiyotik fayda etmez
cok sagol canm ilgilendiğin için viral bir enfeksiyon gerçiyormuşCevap geldi arkadaştan, enfeksiyon mu geçirmiş diye sordu bilmiyorum dedim.
Tek basına değerlendirmek doğru olmazmış bir seycik yok gibi görünüyormuş ama enfeksiyon geçirmiş sonucu çıkıyormuş bu sonuçlardan. dr daha iyi bilirmiş öyle dedi. Tekrar çok geçmiş olsun acil şifalar yavruya.
bende öyle biliyorum ama doktor ne yazdıysa o.düşmüşmü ateşibilmiyorum ki ilaç yazdı diyor
inşallah antibiyotik yazmamştır
viral enfeksiyona antibiyotik fayda etmez ki
viral enfeksiyon ile nasıl başa cıkılır misk ne yapmak gerekiyor ?ne önermiş peki.antibiyotik fayda etmez
serumu bitmiş 38 miş ateşi gözetim altında tutunbende öyle biliyorum ama doktor ne yazdıysa o.düşmüşmü ateşi
diiakte et.ellerine falan .bol sıvı tuketsin.geçer inş bikaç güne.ateş düşürücü ağrı kesicisini veirirsin zaten doktorda gereli ilaçları yazmıştır.bardağına tabağına hijyene dikkat etviral enfeksiyon ile nasıl başa cıkılır misk ne yapmak gerekiyor ?
fitilde iyi aslında özellikle gece rahat uyuturduserumu bitmiş 38 miş ateşi gözetim altında tutun
dolven calpol dönüşümlü verin demiş.
fitil var ya akşam vereceğim zaten.. o zaman şimdi neyi var misk.. ben yine anlamadım neyi olduğunufitilde iyi aslında özellikle gece rahat uyuturdu
grip gibi düşün.fitil var ya akşam vereceğim zaten.. o zaman şimdi neyi var misk.. ben yine anlamadım neyi olduğunu
ilaçlarını aldım inşallahi iyi olur biran evvel .. cocuklar hiç hasta olmasın ya hayat duruyor resmengrip gibi düşün.
ilaçlarını aldım inşallahi iyi olur biran evvel .. cocuklar hiç hasta olmasın ya hayat duruyor resmen
yarin birgün kreşe başladıkları zaman ne yapacağız bakalım
kreşde sürekli hastalanacaklar mesela o zaman napacağız bakalımvalla bende kötü oluorum.özellikle büyük.çabu düşüyor.ne kadarda güçlü tutmaya çalışsakta bağışıklıklarını illaki hastalanıyorlar
Kolik bebekle uğraşıyorum :/ canım bana özel mesaj atburdayız kuzum.sen naptın
BİR konuda fikirdanışmak istiyorum. konuda açtımda tam net istediğim cevabı alamadım. tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.cuma günü doktor kontrolumuz vardı.
doktor doğum en geç 1 şubatta olur dedi ama ocak 15/20den sonra riske atmak istemiyorum dedi son adetim 3mayıs eğer çalışabilir rapor almak istiyorsan bunu öne çekelim 14 Aralık değilde 4 aralıkta git devlet hastanesinden rapor çıkar 32.haftayım diye dedi.
bu arada çalışmak istemiyorsan yine git al dedi 23nisan son adetim de dedi. Şimdi bende erken doğum şüphesi gördü ondan böyle yapalım dedi ama bu benim lehimemi alehime mi anlamadım kafam çok karıştı bir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
ayrıca doktor özel muayenesi var sgk bağlı değil. Bu benim doğum sonrası iznimi etkiler mi
ya sen nereye gittin nedenvalla bende kötü oluorum.özellikle büyük.çabu düşüyor.ne kadarda güçlü tutmaya çalışsakta bağışıklıklarını illaki hastalanıyorlar
Günaydınlar![]()
doktor iburamin zero yazmış onu verdim akşam ve sabah işe gelmedenoğluşun nasıl oldu?
doktor iburamin zero yazmış onu verdim akşam ve sabah işe gelmeden
ateşi kontrol altında şu anda
düne göre bir tık daha iyi kuzum çok şükür inşallah dahada iyi olur
idrarına bakılmadığı için biraz kafam orda