- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
- 83
yani mezelermi konusöyleyebiliyoruzmu ban yemeyeyim yine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani mezelermi konusöyleyebiliyoruzmu ban yemeyeyim yine![]()
İyiyim :) sen nasılsın?nasılsın
kesin çocuk yok o zamanİyiyim :) sen nasılsın?
Yataktan çıkamadım bi türlü :/
evet meze .şuan aktif konu varya yemek bölümünde.hiç aklımda yoktu @minik meleklerim aklıma düşürdüyani mezelermi konu
günaydın canm oglun kaç yaşında kacıncı sınıfa gidiyor ?Oğlumu okula bıraktım biraz uzandım dua ettim şimdi de buradayım :) Günaydın
ben ugraşamam ya zaten daha misafir agrlcz güya kaldı hani.evet meze .şuan aktif konu varya yemek bölümünde.hiç aklımda yoktu @minik meleklerim aklıma düşürdü![]()
uykucu şirinsin sende desene.işin yoksa yat biraz daha sıcak sıcak yataktaİyiyim :) sen nasılsın?
Yataktan çıkamadım bi türlü :/
günaydın kuzum.anasınıfındamı.kaçta geliyorOğlumu okula bıraktım biraz uzandım dua ettim şimdi de buradayım :) Günaydın
bende aynı.sabah çocuklar uyuyordu çıktığımda neyseki.uyanık olursa çok zor çıkıyorum.özellikle küçük olan çok ağlıyor
galibakesin çocuk yok o zaman![]()
5 Yaşında ana sınıfına gidiyorgünaydın canm oglun kaç yaşında kacıncı sınıfa gidiyor ?
Ana sınıfı kuzumgünaydın kuzum.anasınıfındamı.kaçta geliyor
ay bende nerde düştüyse aklıma.necresteye mesaj atmış bulundum geçen hafta.yapacağım mecburben ugraşamam ya zaten daha misafir agrlcz güya kaldı hani.
tam çıkıyordum babannenelride uyand.birazdan uyanırlar.belkide uyanmışlardır.arayayım bibenimde oğlum uyuyor eşim geç çıkıyor benden o yüzden
iyi oluyor erkenden uyanmamış oluyor kuzum
bende kreşe gönderecem seneye.bakalım hangi aydaAna sınıfı kuzum
Hazırlanıp dışarı çıkmam lazım dışarda isim var bugünuykucu şirinsin sende desene.işin yoksa yat biraz daha sıcak sıcak yatakta
Aynen canım yok ne yazik ki..kesin çocuk yok o zaman![]()
Yarışmaya sende mi katılmayı düşünüyorsun cnmevet meze .şuan aktif konu varya yemek bölümünde.hiç aklımda yoktu @minik meleklerim aklıma düşürdü![]()