• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

şuan benim oğlan gitse gider üç buçuk sayılır.zor durumda olsam gönderirdim.kv bakmasa
ben seneye göndermek istiyorum evde bütün gün bakıcı ile çok sıkılıyor arkadaş arıyor kendine yazın aramıyor ama kışın çok zor oluyor
birde kafama tkaılan şu
kreş 12 bucuk 5 ya... öyle göndereceğim
bu cocuğa sabah 9 dan 12 ye kadar kim bakacak ?
birde 3 saatlik için bakıcı parası mı vereceğim ben ya..
ayriyeten tabi 15 tatil 3 aylık tatil olacak

senin ki öyle olurda benim ki eğer seneye gönderirsem 2 sene kreş bir sene anaokulu olacak
ama evde bakcııyla sıkılmasından iy ideğilmidir sence kreş ?
sağlam bi kreş bence daha iyi üç buçuk sonrası için.el becerisi sosyallik yeteneklerinin ortaya çıkması açısından vs daha iyi gibi

ben seneye göndermek istiyorum evde bütün gün bakıcı ile çok sıkılıyor arkadaş arıyor kendine yazın aramıyor ama kışın çok zor oluyor
birde kafama tkaılan şu
Canım şimdi kaç lira veriyorsan saati kaç tl ye denk geliyor hesapla 3 saatlik ve 3ay tatil parasını aynı olarak ver

nerden tutarsam elimde kalıyor anaokulunda da aynı sorun 1. sınıfta da aynı sorun
eşimde diyor ki o zamana 2. cocuk olur sa bakıcı oglanı okuldan geldimi idare eder ona göre 100 lira fazla para verirsin misal düşünme diyor da
sene ne napacağız kim bakacak bu cocuğa 3 saat bilmiyorm hiç

birde kafama tkaılan şu
öyle oluyor .
15 tatilde okul kapanınca ben komşu ile anlaşıyorum . ona baktırıyorum . para veriyorum .
yarım gün gidecekse ayrıyeten vereceksin bakıcı parası.
ya da tam gün kreşe yazdıracaksın . iş saatine göre ayarlayacaksın

öyle oluyor .
15 tatilde okul kapanınca ben komşu ile anlaşıyorum . ona baktırıyorum . para veriyorum .
tam gün kreş özel kreş var kuzum burda oda zaten bakıcıdan daha pahalıya denk geliyor gönderemiyorum
göndereceğim kreş 12 bucuk 5 kreşi.
o zaman benimde birileri ile anlaşmam lazım
ama 3 saatliğne dünyanın parasını istemesinler ?

bütün sansımı deneyeceğim teyzemden rica ederim belki bakar
yada en kötü ihtimal anneme söylerim bakarım derse
kv hasta olmasa oda bakabilir di
yaza sıknıtı cekmiyorum zaten oraya gönderirim yazın görümcemler geliyor onlar idare eder de ne bilyim ya.

neyse şimdiden bunları düşünmeyim en iyisi yoksa fenalık geliyor allah bir yol çizmiştir elbet :ruh:

tam gün kreş özel kreş var kuzum burda oda zaten bakıcıdan daha pahalıya denk geliyor gönderemiyorum
göndereceğim kreş 12 bucuk 5 kreşi.
o zaman benimde birileri ile anlaşmam lazım
ama 3 saatliğne dünyanın parasını istemesinler ?
Ya illaki bakcak biri olur
Sen bakıcıya teklif et yüksek fiyat isterse o zaman ev işi yemek de istiyorum dersin

Bende genetik testi verdim ana sonuçlarımi bir türlü alamadım tam 9 ay olacak umudumu kestim ondan başka bi yerde tekrar vermek istiyorum.
Doktor gerek duymuyor ama ben yaptırmayı düşünüyorum
tekrar yaptır heleki kan pıhtışama testini kesin yaptır.ben bir düşükte yaptırdım.ama üç düşük olunca yapıyorlar yalan söylemek zorunda kalmıştım.devlete yaptıracaktım bir ay salladılar beni gittim özelde yaptırdım biraz pahalı oldu ama yapacak bişey yok.bide dünya bi para döktüm bebek tedavisi için çok pişman oldum direk bi profa gitmediğim için.aşılamalar boşa vurulan yumurta geliştiriciler hormonların dengesizleşmesi desen ooo.hiç vakit kaybetme derim ben

Son düzenleme:
Ya illaki bakcak biri olur
Sen bakıcıya teklif et yüksek fiyat isterse o zaman ev işi yemek de istiyorum dersin
canm ben zaten asgari ücretle çalışıyorum
bakıcıya 3 saatliğne para vermek hiç mantıklı gelmiyor bana ayriyeten birde kreş aidatı oalcak illa ki..ee o zaman ben neden calısaym benm durumlar karısık

canm ben zaten asgari ücretle çalışıyorum
bakıcıya 3 saatliğne para vermek hiç mantıklı gelmiyor bana ayriyeten birde kreş aidatı oalcak illa ki..ee o zaman ben neden calısaym benm durumlar karısık
Akrabadan yardım isticen mecbur o zaman

nerden tutarsam elimde kalıyor anaokulunda da aynı sorun 1. sınıfta da aynı sorun
eşimde diyor ki o zamana 2. cocuk olur sa bakıcı oglanı okuldan geldimi idare eder ona göre 100 lira fazla para verirsin misal düşünme diyor da
sene ne napacağız kim bakacak bu cocuğa 3 saat bilmiyorm hiç
kuzum o zaman gelsin hele çıkar bi çözüm yolu.

öyle oluyor .
ben tüm gün göndermeyi düşnüyorum

Back
X