• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

şükür . yaramazlık yok .
geldim kahve içiyorum . işler var . ama daha tam bakamadım .
yazılar var . yazılacak . onları yazacağım bugün inşallah .
senin işler nasıl , yoğun mu.
idare eder bende.üsütm açık kalmış galiba belim tutuk gibi ya

eşimde senin gibi söylüyor nasıl bu kadar rahat oluyor ben anlamıyorum misk ya. o zaman gelsin bakarız çaresine diyor
geçmişe bakıp geçmişle üzülme
gelecek nasıl olacak diye kaygıyı bırak .
anı yaşamaya bak .
an önemli , kıymetli.
eşin doğrusunu biliyor . söylüyor .

eltim mesela cıktı işten
görümcen ben 2 cocuguna bakamm benmde başımda 2 tane var yazları gidiyorum memlekete dedi..
oda cıktı cıkmasa napacak da istanbul gibi bir yerde o da asgari ücret alıyor tüm calıstıgı bakcııya giderdi
ama onun evi var işte burda .. var yani kira derdi yok buranın kirası istanbulun kirasını cıkarıyor biz napacaz :kızgın:

geçmişe bakıp geçmişle üzülme
gelecek nasıl olacak diye kaygıyı bırak .
anı yaşamaya bak .
an önemli , kıymetli.
eşin doğrusunu biliyor . söylüyor .
ama ben 3 saatliğne bakıcıya para verirsem çok üzülürüm ve zoruma gider bacım ya.
zatenaldığım ne ? akrabalar aileler ne günler için cocuguma 3 saat bakamayacaklarsa..

kasıtlı yapıyorlar o zaman ya ailen cok sıkıntılı insanlar nasıl olacak böyle kuzum kendine bir yol çizmeden ?
Dün davayı duyunca kocan o parayı ödememek için döner sende kabul edersin dedi kızkardeşim
Hiç mi olumlu düşünmez insan hepsi davayı kazanamazsin diyor
Bende avukatım da zaten %100 kazanırız demiyoruz ki dedim
Bin tane yorum ve alaya maruz kaldım

ama ben 3 saatliğne bakıcıya para verirsem çok üzülürüm ve zoruma gider bacım ya.
zatenaldığım ne ? akrabalar aileler ne günler için cocuguma 3 saat bakamayacaklarsa..
akraba anne baba birileri var mı yakınında.
o zaman neden bakmıyorlar ki. durumun ortada zaten .

Dün davayı duyunca kocan o parayı ödememek için döner sende kabul edersin dedi kızkardeşim
Hiç mi olumlu düşünmez insan hepsi davayı kazanamazsin diyor
Bende avukatım da zaten %100 kazanırız demiyoruz ki dedim
Bin tane yorum ve alaya maruz kaldım
inşallah senin istediğin gibi olur ama bi de tam tersi durum var . onun için de ne yapabileceğini düşünmen lazım tabi.
eşin çalışorsa siğortalı bi işteyse o zaman nafaka öder . ödetirler .

Bazi akrabalar olmasa daha iyi bence
bazıları öyle. malesef . her ailede oluyor , olabiliyor .
sen bildiğin yoldan şaşmayacaksın . bi de onlara muhtaç olmamak için ayaklarının üstünde durmaya bakacaksın .
mecbur . hepimizin çabası o . kimseye muhtaç olmadan yaşamak .

akraba anne baba birileri var mı yakınında.
o zaman neden bakmıyorlar ki. durumun ortada zaten .
kv hasta zaten
annem bakıyordu önceden onada veriyordum ücret ( annem 2. evlliiğini yaptı )
ama artı kbakmıyor eşi izin vermiyor hoş zaten baksa da bakıcıya verdiğim parayı anneme veriyordum değişen birşey yoktu
teyzelerim var onlarında eli boş değil

Back
X