• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

kv hasta zaten
annem bakıyordu önceden onada veriyordum ücret ( annem 2. evlliiğini yaptı )
ama artı kbakmıyor eşi izin vermiyor hoş zaten baksa da bakıcıya verdiğim parayı anneme veriyordum değişen birşey yoktu
teyzelerim var onlarında eli boş değil
o zaman el mecbur .
kendi başını kendin kaşıyacaksın .
öyle de yapıyorsun . Allah kolaylık versin . daha çok maaş alır inşallah eşin . sen de çalışmazsın belki bi dönem . çocuk büyüyene kadar .

Dün davayı duyunca kocan o parayı ödememek için döner sende kabul edersin dedi kızkardeşim
Hiç mi olumlu düşünmez insan hepsi davayı kazanamazsin diyor
Bende avukatım da zaten %100 kazanırız demiyoruz ki dedim
Bin tane yorum ve alaya maruz kaldım
daha önce bırakıp dönmüşlüğün varmıydı eşine

o zaman el mecbur .
kendi başını kendin kaşıyacaksın .
öyle de yapıyorsun . Allah kolaylık versin . daha çok maaş alır inşallah eşin . sen de çalışmazsın belki bi dönem . çocuk büyüyene kadar .
inşallah canm ama eşimin yüksek maaş alması yani en azından tek maaş ile bizi geçindirecek kadar alması mümkün değil allah büyük .. dur bakalım seneye eylül bir gelsin neler olacak.. zaten baktm olmuyor 2. cocugu düşünmem 1 cocukla kalırım napym..

kv hasta zaten
ama artı kbakmıyor eşi izin vermiyor hoş zaten baksa da bakıcıya verdiğim parayı anneme veriyordum değişen birşey yoktu
ciddimisin.annen para karşılığındamı baktı.baban peki?

inşallah senin istediğin gibi olur ama bi de tam tersi durum var . onun için de ne yapabileceğini düşünmen lazım tabi.
eşin çalışorsa siğortalı bi işteyse o zaman nafaka öder . ödetirler .
Çalışıyor borcu vs de yokmuş yalanmis yani

kv hasta zaten
Aynı şehirde olsak ben bakardım iş bulana kadar

aşk olsun be.. sizin tuzunuz kuru tabi.. maaşlar yüksek bakıcı kreş de olsa veriyorsunz eclip napsın..
ne tuzumuzu kuru bende iki bebe var.şimdi kreşe versem iki kat.baakıcı tutsam iki kat.ki bakıcı bakmaz iki bebeye.ozaman direk kreş.

Back
X