- 25 Nisan 2009
- 34.385
- 39.876
- 1.123
hahahaha. nerden bildin kız .ben etiketlemem bu sefer
o su an forumdadır kesin
o forumdadır dediğin arkadaşlarla 8 yıldır yazışıyorum kız ben . yeni bi gurup değil yani orası. kankilerim onlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahaha. nerden bildin kız .ben etiketlemem bu sefer
o su an forumdadır kesin
ben bilirim biz neyinizhahahaha. nerden bildin kız .
o forumdadır dediğin arkadaşlarla 8 yıldır yazışıyorum kız ben . yeni bi gurup değil yani orası. kankilerim onlar.
ben 2013 de atandım kuzu.2007 kuzum
siz kankitomben bilirim biz neyiniz![]()
sen biraz da yakın zamanda atanmıssın kaç puanla atandın hang iyayınlara calıstın hatırlıyormsnben 2013 de atandım kuzu.
25 yıl hizmet süresi varmış diyollaa.
doğru sanıyorum.
geçmiş yıllarda çalışmışlığım var . ama şimdiki kadrom tekniker . önceki çalışmışlığım tekniker kadrosunda olmadığı için sayılmıyormuş .
3 de 1 ini sayıyorlarmış .
hatta geçen iç denetimde personel daireden biri geldi. ona sordum . o bile sayılmıyor diyor . bi fiil 25 yıl çalışcaaamışız.
üstelik ilk sigortalı işe girişim 1996 yılıben 2013 de atandım kuzu.
25 yıl hizmet süresi varmış diyollaa.
doğru sanıyorum.
geçmiş yıllarda çalışmışlığım var . ama şimdiki kadrom tekniker . önceki çalışmışlığım tekniker kadrosunda olmadığı için sayılmıyormuş .
3 de 1 ini sayıyorlarmış .
hatta geçen iç denetimde personel daireden biri geldi. ona sordum . o bile sayılmıyor diyor . bi fiil 25 yıl çalışcaaamışız.
ohaa ya zaten ömür bitiyor o yaştan sonra emekli olsan ne olmasan neüstelik ilk sigortalı işe girişim 1996 yılı
ama hiç farketmez diyor kadın yahu.
nasıl oluyor .
yani benim emeklilik yaşım 52 olması gerekirken .
kadın diyor ki 62 diyor . doğru olabileeeer mi.![]()
kuzum . aynı dönemde çalışmıştık . topikte biliyorsun .sen biraz da yakın zamanda atanmıssın kaç puanla atandın hang iyayınlara calıstın hatırlıyormsn
he yaaa. belki o zamana değişinklik olur . şu emeklilik şeysinde.ohaa ya zaten ömür bitiyor o yaştan sonra emekli olsan ne olmasan ne
ne kadar saçma bir sistem
ow baya yemişsinsiz kankitom
ay bugün açım hep yaaa.
sabah beri çekmecemde ne bulduysam yedim . ama doymuyorum .
öğlen yemeğini iplen çekiyorum .
şimdi filtre kahve yaptım içtim . birazdan necayfe içerim . biraz bastırırım artık .
fındık fıstık bitter , kurukayısı , kuru kızılcık , ekmek vardı çekemecemde . yedim ama yetmedi.
evet yaaa. ama açıııımmm.ow baya yemişsin
ben o zaman topikteydm ama cok fazla calısmamıstm lisede iken. sen beni başka bir sevgi meleği ile karıştırıyor olabilirmisin ya ?kuzum . aynı dönemde çalışmıştık . topikte biliyorsun .
ben yargı konu antalımlı set almıştım .
hakan dedee nin tarih konu anlatımlı tüm videolarını indirmişti bana sabun . sabun u hatırlıyor musun .
ama ben beceremeyince bana kargoladı cd yi . Allah razı olsun .
sonra konu anlatımları bitince ihtiyaç tüm dersler soru bankası seti aldım .
bu kadar .
bir de internetten video izledim . biliyorsun işte . hafıza teknikleriyle tarih vs gibi.
bi de telefonuma tarih konu anlatımı buldum bi adamın . onu mp3 olarak yükledim . kulaklıkla boş vakitlerde dinledim .
çünkü küçük çocuğum vardı. parka vs gidince dinledim .
o zaman benim büyük oğlan ana okuluna gidiyordu. küçük de 1 yaşındaydı.
85 puan ile atandım . sıralamam 6116 idi.
yani o zaman bu puan iyiydi. soruların zor oluduğu bi yıldı.
bölüm sıralamam 6 idi.
önümde 5 kişi vardı
ama bizim zırai makinalar bölümünden kadro yoktu . yıllardır açılmıyordu.
2. atamalarda kadro açılmıştı . sadece 1 yer açmış . 1 kişilik .
bana gelmez önümde 5 kişi var dediydim .
ama önümdeki 5 kişi sanıyorum ilk atamada gitmiş.
kadro bana çıktı.
nasip , kısmet işte. Allah nasip etti ki oldu.
öyle yani. Türkiye deki tek kadroya yerleştim .
ben bişi yapmadım yaa vallahi sucsuzum benevet yaaa. ama açıııımmm.
noluyoreee. nazar değdirdin bana . ya da ecplissee değdirdi.![]()
canım . benim hatırladığım hemşirelik ile ilgili bi şey okudun mu . öyle hatırlıyorum .ben o zaman topikteydm ama cok fazla calısmamıstm lisede iken. sen beni başka bir sevgi meleği ile karıştırıyor olabilirmisin ya ?
şimdiherşeyi unuttum gittim ve 2 yıl var bilmiyorum ya
şimdi tercihler var baktm da alım çok az kuş kadar hele bizim bölümden hevesim kırıldı 90 üstü almak lazım atanabilmek için
kuzum başka çarem yok . memur olmam lazım dediğinde çalışırsın .ben bişi yapmadım yaa vallahi sucsuzum ben
zaten artıkın gelmem buralara görürsünüz mat başladıktan sonra
ulan daha 2 yıl var 2 yıl catlar ölür insan
ama temeli olmayan birine anca .. birde sınırlı vakt ivarsa pöf
ben bu memurluk sevdasından vazmı geçsem