• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

günaydınlar.hayırlı cumalar nasılsın

çok şükür iyiyim canm

sen nasılsın

selam gençler. ben de yeni katıldım aranıza.

24 yaşında, yeni evli, genellikle mutlu ama iş hayatında vs. sorun yaşadığında çizgisinden çıkıp sinir küpü olan biri olarak aranıza katılıyorum:KK70:

günaydın

hoşgeldin cnm

zamanla hepsi rayına oturur merak etme:KK48::KK48:

emeklimi olmak istiyorsun cidden.yaşın kaç.çokmu yoğun çalışıyorsun

biri emeklilik mi dediii

bende emekli olup gezip tozmak istiyorummm:rapci::rapci:

çok şükür iyiyim canm

sen nasılsın

günaydın

hoşgeldin cnm

zamanla hepsi rayına oturur merak etme:KK48::KK48:

biri emeklilik mi dediii

bende emekli olup gezip tozmak istiyorummm:rapci::rapci:
iyi bende ne olsun.banlydım kaç gündür.bu ara hep ban yiyorum:olamaz:evet yaa emekli olmak isteyen var aramızda.yoksa sendemi:confused:

ohhh ohhh iyi ettin.hoş geldin.memnun oldum kendi adıma.genelde mutlu olman iyi işi hayatındaki sorunları salla şimdilik:KK53:.biz çözümü burayla bulduk:KK70::KK70::KK70:

BDV' de bir konu vardı. arkadaşlık vesaire. biri oraya uzun süre burada vakit geçirdiğini yazmış. gidem bakam dedim ve enerjisi cok hosuma gitti topiğin, BDV okumaktan psikolojim bozulmuştu. Kaynanam iyidir ama sırf konular yüzünden kadınceğize gardımı aldım nerdeyse :KK53:.

BDV' de bir konu vardı. arkadaşlık vesaire. biri oraya uzun süre burada vakit geçirdiğini yazmış. gidem bakam dedim ve enerjisi cok hosuma gitti topiğin, BDV okumaktan psikolojim bozulmuştu. Kaynanam iyidir ama sırf konular yüzünden kadınceğize gardımı aldım nerdeyse :KK53:.
kesinlikle ya bell, bi süre sonra bdv ciddi manadana sinir bozuyor.çok ilginç gelmezse konu okumuyorum misal ben:KK53:

iyi bende ne olsun.banlydım kaç gündür.bu ara hep ban yiyorum:olamaz:evet yaa emekli olmak isteyen var aramızda.yoksa sendemi:confused:

aman neden yedin bam dicem neyse boşver:-):-)
evet emekli olup sırt çantamı takıp gezip tozup değişik kültürler tanımak isytiyorumm

Emekli olup genç kalsak keşke :KK53:

aaa ben zaten çok gencimmmm :olamaz::olamaz::olamaz:

Back
X