- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- 83
Kızlar günaydın bugün adet oldum
beklediğimden çok daha erken geldi. Umutlar sonraki aylara. Birkaç ay denemicem aşılama falan.
ShiningLife

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınnnnKızlar günaydın bugün adet oldumbeklediğimden çok daha erken geldi. Umutlar sonraki aylara. Birkaç ay denemicem aşılama falan.
ShiningLife
Sağ ol canım sen ve buradaki diğer arkadaşlar Allah razı olsun çok destelediniz beniGünaydınnnngeçmişler olsun çok üzüldüm kendim olmuş kadar
Valla umudum yoktu kendi adıma tam bitti
Ama bu daha ilkiydi kuzum nasıl istersen o şekilde dinlen ve gel ama buraya canın sıkkın olursa da yaz bana tamam mı ben burdayım
![]()
Allah razı olsun kuzum ben yarın saat 10-11 gibi yazacağımSağ ol canım sen ve buradaki diğer arkadaşlar Allah razı olsun çok destelediniz beni❤ Ama kısmet değilmiş. Ben buralarda olup sizleri takip etmeye devam edeceğim. Ayrıca senden çok umutluyum, sakın umutsuz olma bence bebişin seninle![]()
inş gzl,haberlerini alalım. umarım yumurta büyklüğü de iyidir. ymuoşların da bende rajat ederm. içim içimi yiyo ya küçkse dieHayırlı olsun aşılamanEvet canım ben crinone jel verdi doktor günde 2 kez kullanıyorum.
selam ben 15 martta olmuştum asilama 27 martta erkenden adetim geldi bu ay 3 gün geciktim doktora gittim acaba kendi kendine oldu mu derken bhcg yaptırdım ve gebelik yok . bu ay da dinlenip yaza doğru tup bebekKızlar günaydın bugün adet oldumbeklediğimden çok daha erken geldi. Umutlar sonraki aylara. Birkaç ay denemicem aşılama falan.
ShiningLife
İnşallah güzel haberler verirsin canım ama içime doğuyor tuttu seninki benceAllah razı olsun kuzum ben yarın saat 10-11 gibi yazacağımher işin başı sağlık
![]()
Valla enerjim gitti ya deli gibi hüngür hüngür ağlamak istiyorumgittim test yaptım idrar tabiki negatif ama erken de olabilir kafam cok karışık
Ne oldu bana bilmiyorum
![]()
Yok kuzum ben hissetmiyorum tuttuğunu hatta oturdum ağlıyorum kaç saattir ama neden bu kadar yoğun yaşadım bilmiyorum aslında hazırım sandım her türlü sonucaİnşallah güzel haberler verirsin canım ama içime doğuyor tuttu seninki bence❤
Yok ben öylesine yaptım zaten ilk idrar da değil bi ton su içmiştim de bana değişik bişi olduSen ona bakma daha idrara geçmemiş olabilir, bozma moralini canım![]()
selam ben 15 martta olmuştum asilama 27 martta erkenden adetim geldi bu ay 3 gün geciktim doktora gittim acaba kendi kendine oldu mu derken bhcg yaptırdım ve gebelik yok . bu ay da dinlenip yaza doğru tup bebek
Yok kuzum ben hissetmiyorum tuttuğunu hatta oturdum ağlıyorum kaç saattir ama neden bu kadar yoğun yaşadım bilmiyorum aslında hazırım sandım her türlü sonuca![]()
Valla artık cok geç bayağı bayağı koyverdim salya sümükCanım ben de hazırım sanıyordum kendimi ama değilmişim. Ağladım açıldım ama sen ağlama henüz sonuç belli değil. Moralini yüksek tut lütfen❤
Biz de dün İstanbul’a gitmiştik. Çok güzel bir gün geçirdik, gün boyunca ona kıyıp da söyleyemedim akşam eve dönünce söyledim. Ben ağladım o üzüldü teselli ettiValla artık cok geç bayağı bayağı koyverdim salya sümükbi de kocama dedim haftaya bir iki gün kaçalım gidelim mi buradan yer ayırtalım biyerlerden
![]()
Çok teşekkür ederim desteğin için canım benimBiz de dün İstanbul’a gitmiştik. Çok güzel bir gün geçirdik, gün boyunca ona kıyıp da söyleyemedim akşam eve dönünce söyledim. Ben ağladım o üzüldü teselli ettiama şimdi hayırlısı dedim daha iyiyim. Sen de sonuç ne olursa olsun çok üzme kedini, her işte vardır bir hayır
![]()
Gamzecim sanırım bugün 11.günün ve daha erken olduğunu düşünüyorum.Kendini harap etme lütfen strese girme bu ay olmazsa öbür ay olur sen içini ferah tut.Biliyorsun ben 5 aşılama yaptırdım ama hiç birinde kendimi harap etmedim evet zor bir süreç ben de çok yoruldum bu da bizim sınavımız hep dedim ki Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da ben bunlara razıyım katlanırım.Sen de öyle dua et Allah hayırlı zaman da verir inşallah.Tüm ümitlerim tükenmişti tüp bebek araştırıyordum son aşılama şansımda tuttu.O yüzden şimdiden karamsar olmayın her şey güzel olacak bu günleri unutacağızValla enerjim gitti ya deli gibi hüngür hüngür ağlamak istiyorumgittim test yaptım idrar tabiki negatif ama erken de olabilir kafam cok karışık
Ne oldu bana bilmiyorum
![]()
Aminnnnn canım benim evet biliyorum ve inan senin için de cok dua ediyorum hep kalbimden geçenlerdensinGamzecim sanırım bugün 11.günün ve daha erken olduğunu düşünüyorum.Kendini harap etme lütfen strese girme bu ay olmazsa öbür ay olur sen içini ferah tut.Biliyorsun ben 5 aşılama yaptırdım ama hiç birinde kendimi harap etmedim evet zor bir süreç ben de çok yoruldum bu da bizim sınavımız hep dedim ki Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da ben bunlara razıyım katlanırım.Sen de öyle dua et Allah hayırlı zaman da verir inşallah.Tüm ümitlerim tükenmişti tüp bebek araştırıyordum son aşılama şansımda tuttu.O yüzden şimdiden karamsar olmayın her şey güzel olacak bu günleri unutacağız![]()
Ağla rahatla. Ben öyle yaptım içimi boşaltıp sonra gezdim tozdum. İçindeki sıkıntıyı atmayınca rahatlayamıyorsunValla artık cok geç bayağı bayağı koyverdim salya sümükbi de kocama dedim haftaya bir iki gün kaçalım gidelim mi buradan yer ayırtalım biyerlerden
![]()
Valla öyle canım benim iyi geldiAğla rahatla. Ben öyle yaptım içimi boşaltıp sonra gezdim tozdum. İçindeki sıkıntıyı atmayınca rahatlayamıyorsun