Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kizlar ben de gecen hafta pazartesi asilamami oldum bugun 1 hafta oldu Ama yaklasik 3 gundur resmen adet oncesi agrilar gibi agrilarim var ve akabinde ates basmasi ozellikle aksamlari oluyor.Bu kadar erken olabilir miyim diye dusunmeye basladim.Resmen tum adet oncesi belirtileri yasiyorum.Allah hakeden herkese anne olmayi nasip etsin
Insallah.

Eveeet ben geldimmmm anca tabi toparladım kendimi☺🙈başka bahara kaldı mağlesef negatif canlar ☹ Bir ay dinlenecekmişiz 😊doktorum da üzüldü valla ben onu teselli edecektim neredeyse😁 Rabbim büyük vardır zamanı ya ne edelim biz elimizden geleni yapacağız💕🤲🏻
Gercekten cok uzuldum. Ama bu bizi yolumuzdan ve amacimizdan alikoyamaz. Insallah olacak. En azindan cabamiz var.

Seninle aynı gün aşılama yaptirmisiz benimki sabah 10 buçukta olmuştu Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah
Insallah. Sizin kac yumurta vardi bir de kac mm idi. Benim bu gun regl olacakmis gibi kasik agrim oldu aksam. Hatta regl oluyorum sandim olmamisim. Hem 10. gun erken regl icin. Daha 4 gunum var. Sizde durumlar nasil?

Insallah. Sizin kac yumurta vardi bir de kac mm idi. Benim bu gun regl olacakmis gibi kasik agrim oldu aksam. Hatta regl oluyorum sandim olmamisim. Hem 10. gun erken regl icin. Daha 4 gunum var. Sizde durumlar nasil?
Ben dün adet oldum canım bugün doktora gittim pazartesi hsg cekilecegim bu ay boş geçeceğiz herhangi bir tedavi olmayacak daha sonra duruma göre tüp bebeğe geçeceğiz doktor aşılama yerine direkt tüp bebeğe geçelim daha fazla ihtimalimiz var dedi

Ben dün adet oldum canım bugün doktora gittim pazartesi hsg cekilecegim bu ay boş geçeceğiz herhangi bir tedavi olmayacak daha sonra duruma göre tüp bebeğe geçeceğiz doktor aşılama yerine direkt tüp bebeğe geçelim daha fazla ihtimalimiz var dedi
Erken degilmi? Insallah tup bebekte olasilik daha fazla. Ben ilk tup bebek denedim. Onda da ayni ilaclarla ayni dozda tek yumurta gelisti. Dollenmede oldu ama 2 hucrelide kaldi. Ilerlemedi. Maddiyat nedeniyle ben de vakit gecmesin diye asilama denedim bu ay.

Kızlar yumurta kontrolunden çıktım sol da 1 sağda 2 yada 3 tane gelişmekte olan yumurta vardı 1 tanesi daha büyüktü muhtemelen o büyüyecek yani sağ ve solda 2 tane simdilik Perşembe tekrar gideceğim duruma göre iğneyi verecek bakalım hayırlısı 🙏❤️

Merhaba kizlar ben de gecen hafta pazartesi asilamami oldum bugun 1 hafta oldu Ama yaklasik 3 gundur resmen adet oncesi agrilar gibi agrilarim var ve akabinde ates basmasi ozellikle aksamlari oluyor.Bu kadar erken olabilir miyim diye dusunmeye basladim.Resmen tum adet oncesi belirtileri yasiyorum.Allah hakeden herkese anne olmayi nasip etsin
Insallah.
A sizin de mi tutmadı :( ben bu ay gitmeyeceğim doktora diğer ay gideceğim

Insallah.
Daha 1 hafta olmus cani. Bekle bismillah

Merhabalar arkadaşlar araniza yeni katildim. ANKARA ZEKAI Tahir burak hastanesinde aşılama yaptiran varmi? Nasip olursa bende yarin gidicem. Kan tahlillerli hsg hepsi temiz çıktı eşiminde sonuclari iyi. 2bucuk senedir her ay bekliyoruz😒 Bana soyledilerki adetin 2ci günü gel dosya acilacak bilgisi olan varmi???

Merhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum. Ben de ilk defa aşılama yaptırdım bugün aşılamadan sonra 14 gün bitti Doktor aşılamadan sonra duphaston verdi ve o biteli bugün 4.gün. Siz de aşılamadan sonra ilaç kullandınız mı ve normalde aşırı derecede sancım olur bugün hiç karnım ağrımıyor ancak pembemsi leke farkettim bugün peçetede. Devamı yok. İlk defa bu ilacı kullanıyorum. adetlerim düzenlidir ve tam anlamıyla başlar. Sizce adet mi oldum yerleşme kanaması bu kadar geç olmaz değil mi sabredemeyip sorayım dedim :) aranızda böyle bir şey yaşayan var milyar da bu İlacı kullanan birş

Merhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum. Ben de ilk defa aşılama yaptırdım bugün aşılamadan sonra 14 gün bitti Doktor aşılamadan sonra duphaston verdi ve o biteli bugün 4.gün. Siz de aşılamadan sonra ilaç kullandınız mı ve normalde aşırı derecede sancım olur bugün hiç karnım ağrımıyor ancak pembemsi leke farkettim bugün peçetede. Devamı yok. İlk defa bu ilacı kullanıyorum. adetlerim düzenlidir ve tam anlamıyla başlar. Sizce adet mi oldum yerleşme kanaması bu kadar geç olmaz değil mi sabredemeyip sorayım dedim :) aranızda böyle bir şey yaşayan var milyar da bu İlacı kullanan birş
Merhaba 14 gununuz bitmis yerlesme kanamasi da olabilir en kisa surede kan dan kontrol ettirin
Belki hamile olabilirsiniz.

Merhaba 14 gununuz bitmis yerlesme kanamasi da olabilir en kisa surede kan dan kontrol ettirin
Belki hamile olabilirsiniz.
Çok teşekkürler cevabınız için. Sabaha kanamaya dönüşmesi kan vereceğim inşallah. Az önce de aynı lekeden geldi. Bakalım aslında ümidim kalmadı 😣

Merhabalar arkadaşlar araniza yeni katildim. ANKARA ZEKAI Tahir burak hastanesinde aşılama yaptiran varmi? Nasip olursa bende yarin gidicem. Kan tahlillerli hsg hepsi temiz çıktı eşiminde sonuclari iyi. 2bucuk senedir her ay bekliyoruz😒 Bana soyledilerki adetin 2ci günü gel dosya acilacak bilgisi olan varmi???
Ben etlik Zübeyde hanımda yaptırdım ama prosedür üç aşağı beş yukarı aynıdır.Adetin 2.günü gittiğinde muayene ederler sonra sana ilaç verecekler ve belli aralıklarla kontrole çağırıp yumurtanın büyümesini takip edecekler.Yumurtalar yeteri büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi verecekler ve onların belirttiği gün ve saatte yaptıracaksın.Çatlatma iğnesinden 36 saat sonrası civarı tekrar çağıracaklar ve aşılaman gerçekleşecek.Bu süre ortalama 2 hafta sürüyor tabi kişiden kişiye göre de değişiyor.Allah kolaylık versin inşallah.

Insallah.
İnşallah hamilelik belirtileridir ama ilaçlarında yan etkisi yanıltabiliyor çünkü aynı belirtiler veriyor bazen 😞 Rabbim herkesin dualarını kabul etsin 🙏

İnşallah hamilelik belirtileridir ama ilaçlarında yan etkisi yanıltabiliyor çünkü aynı belirtiler veriyor bazen 😞 Rabbim herkesin dualarını kabul etsin 🙏
Amin insallah gebelik belirtisidir. bugun 11.gunum olacak ara ara devam ediyor ama o zamanlar cok yogundu .simdi beklemedeyim hayirlisi insallah.

Aşılamadan 14 gün geçti ise ve hala adet olmadıysan mutlaka kan teati yaptır.Söylediğin ilacın vajinadan jel olarak kullandım ama adet gecikmesi yapmamıştı ben de ama bazı arkadaşlarda yapmıştı.İnşallah hamilesindir Allah dualarını kabul etsin 🙏

Back
X