Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim cuma kontrol edip ona görw yapcak ya da yapmayacak. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Boş yere hormon alıyorsun. Ve fazla büyüdü vazgeçtik . Bu süreç çok yıpratıcı ve ben nasıl başa cılarım bilmiyorum . Sizde durum ne şuan? Tuttu mu?
Seni çok iyi anlıyorum ne düşündüğünü ne hissettiğini bana da aşılama yapmayabiliriz dediğinde çok kötü olmuştum.
7 nisanda aşılamam yapıldı canım şu an bekleme sürecindeyim tutup tutmadığını anlamak için 11 gün daha beklemem gerekiyor.

Asilamam cuma günü olacak, aşılama olduğunuz gün normal hayatınıza döndünüz mu? Sabah olacak öğleden sonra ise gitsem mi diye kafama takıldı masa başında çalışıyorum çok yorucu bir isim yok
Evet canım normal hayatına dönüyorsun aşılama olduktan sonra 15 dk uzandırıyorlar sonra her zamanki normal hayatına dönüyorsun çalışıyor olmanın bir sakıncası yok bizi bu şekilde bilgilendirmişlerdi.

MErhaba kızlar 1nisanda aşılamam yapıldı eşimde sperm sıkıntı var doktor tutma şansı cok düşük ümitlenmeyin dedi ama tüp bebek için geçiş malesef devlelte olunca böyle oluyor aşılama sırasında doktor enfeksiyon var dedi o gün hafif kanamam oldu progestan fitilden alıyorum ayrıca enfekşyonmiçinde fitil kullandım ama yaklaşık aşılamadan 3gün sonra bel ağrım başladı ama kopcak gibi acaba enfeksiyondandamı yoksa aşılamadan dolayımı kızlar

Herkese merhaba. Öncelikle Rabbim isyeteyen herkese en hayırlı en doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin o zamana kadar da hepimize sabır versin.
Ben 3 kere tedavi gördüm klomen, klomen+ovitrelle ve sadece letu 2,3 tane 20 ve daha büyük mm yumurtam oluşuyordu ama hiçbirinde olumlu sonuç alamadım. Artık aşılama istiyoruz. Devlette mi önerirsiniz özelde mi? Devlette olursa kurul kararı isteniyor mu, hangi testler sonucu aşılama kararı veriliyor? Özelde olursa kaç TL ücreti oluyor ortalama. Bilgilendirirseniz sevinirim

Herkese merhaba. Öncelikle Rabbim isyeteyen herkese en hayırlı en doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin o zamana kadar da hepimize sabır versin.
Ben 3 kere tedavi gördüm klomen, klomen+ovitrelle ve sadece letu 2,3 tane 20 ve daha büyük mm yumurtam oluşuyordu ama hiçbirinde olumlu sonuç alamadım. Artık aşılama istiyoruz. Devlette mi önerirsiniz özelde mi? Devlette olursa kurul kararı isteniyor mu, hangi testler sonucu aşılama kararı veriliyor? Özelde olursa kaç TL ücreti oluyor ortalama. Bilgilendirirseniz sevinirim
Ben özelde yaptırıcam aşılamam. Daha raporum çıkmadı. Gonol f iğne ile yumurtam büyüyor.raporlu Yaklaşık 1500tl tutarmış. Ama devlette rapor çıkarsa sadece ilaç parasının farkını ödüyorsunuz. O da çok değil

BEn devlette yaptırdım memnunum aslında daha sonuç almadm ama söylr birşey var 2kere aşılama yaptırıp olumsuz olduğunda tüp bebeğe izin veriyor devlet o yüzden burda deneyip sonra tüp bebek belki özelde olabilir

Ben özelde yaptırıcam aşılamam. Daha raporum çıkmadı. Gonol f iğne ile yumurtam büyüyor.raporlu Yaklaşık 1500tl tutarmış. Ama devlette rapor çıkarsa sadece ilaç parasının farkını ödüyorsunuz. O da çok değil
Raporu özelden mi aldınız? Rapor alabilmek in neler gerekli ne kadar sürede çıkıyor

BEn devlette yaptırdım memnunum aslında daha sonuç almadm ama söylr birşey var 2kere aşılama yaptırıp olumsuz olduğunda tüp bebeğe izin veriyor devlet o yüzden burda deneyip sonra tüp bebek belki özelde olabilir
Devlette aşılama için neler gerekli. Hangi belgeleri istiyorlar. Ne kadar sürede aşılama kararı veriliyor.

Seni çok iyi anlıyorum ne düşündüğünü ne hissettiğini bana da aşılama yapmayabiliriz dediğinde çok kötü olmuştum.
7 nisanda aşılamam yapıldı canım şu an bekleme sürecindeyim tutup tutmadığını anlamak için 11 gün daha beklemem gerekiyor.
e2 ne bakmışlar mıydı ne çıktı? ve sen mi zorladın noolur dşye? benimki hiç yanaşmaz gibi de

e2 ne bakmışlar mıydı ne çıktı? ve sen mi zorladın noolur dşye? benimki hiç yanaşmaz gibi de
Devlette yaptırıyorum canım orada ikna etme gibi bir şansın olmuyor.Benim 5. ve son aşılama şansımdı sanırım onu göz önünde bulundurdular.Hiç bir değerime bakmadılar.Sadece yumurtaların durumuna göre değerlendirdiler.

MErhaba kızlar 1nisanda aşılamam yapıldı eşimde sperm sıkıntı var doktor tutma şansı cok düşük ümitlenmeyin dedi ama tüp bebek için geçiş malesef devlelte olunca böyle oluyor aşılama sırasında doktor enfeksiyon var dedi o gün hafif kanamam oldu progestan fitilden alıyorum ayrıca enfekşyonmiçinde fitil kullandım ama yaklaşık aşılamadan 3gün sonra bel ağrım başladı ama kopcak gibi acaba enfeksiyondandamı yoksa aşılamadan dolayımı kızlar
Aldığımız ilaçlardan aşılamadan enfeksiyondan hepsinden de kaynaklanabilir.Hepsi bir araya gelince daha şiddetli olabiliyor.Aşılaman hayırlı olsun inşllah güzel sonuçlanır 🙏

Kızlar günaydın. 2 aşılmamı oldum lakin 1. sinde göğüs hassasiyeti ragl agrısı gb agrılar aşılamadan 4 5 gün önce başladıgı halde tutmadı ve bu aşılamamda hiç belirti hissetmiyorum. Hiçbir hissiyatım da yok anneliğe dair. 5 gün sonra kan tahlili yaptıracağım. Hayırlısı.

Merhabalar arkadaşlar bende bu ay 3. Aşılamamı olucam gonal f 3. İgnemi olucam bugün muhtemelen 20 21 nisan gibide aşılamam olucak bu son dedi doktorum buda olmazsa tüp bebek dedi insallah hic gerek kalmaz tüp bebeğe bu sefer olur 4 yıldır çabalıyoruz hakkimizda hayırlısı hepinizin yazdıklarını tek tek okudum ve hepinize duaciyim Allah hic birimizin kucağını boş bırakmasın hep beraber güzel haberlerimizi paylaşıp aynı ayda peşpeşe saglilla kucağımıza alalım bebislerimizi Allah hamilelik belirtilerimizi paylaşmayı da nasip etsin inşallah hepimize

Devlette aşılama için neler gerekli. Hangi belgeleri istiyorlar. Ne kadar sürede aşılama kararı veriliyor.

Aldığımız ilaçlardan aşılamadan enfeksiyondan hepsinden de kaynaklanabilir.Hepsi bir araya gelince daha şiddetli olabiliyor.Aşılaman hayırlı olsun inşllah güzel sonuçlanır 🙏
BUgun 10.gün evde idrar yeptım negaitf cok mutsuzum:(

Bi an heycan yaptım belki cıkar diye silikte olsa ama tek çizgi doktor 15.gün kan dedi ama hiç belirti yok azda olaq belirti olmazmıydı kızlar

Back
X