Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi inşallah canım benim Allah razı olsun ferahladı içim keşkem doktorum demeyeydi beğenmedim diye :KK43: ne bekledi ki 5. günde :)
Cnm sıkma canını benimde 4. Günümde 1 yumurtam vardı rahimde inceydi. Gonol f in dozunu 100 e çıkarmıştı. Bugün 8. Günümde 2 yumurtam var 11 mm lik rahimde 6 mm olmuş. Güzel dedi. İlacını kullan bekle

Cnm sıkma canını benimde 4. Günümde 1 yumurtam vardı rahimde inceydi. Gonol f in dozunu 100 e çıkarmıştı. Bugün 8. Günümde 2 yumurtam var 11 mm lik rahimde 6 mm olmuş. Güzel dedi. İlacını kullan bekle
Çok sağol canım benim :dua: keşke dozzu attırsaydı belki bu kadar takmazdım ama bakalım cumaya inşallah daha iyi sonuç alırım.:işsiz:

Kaç cm olunca ilaç kesiliyor ve aşılama yapılıyor? Benim 13 cm 11cm ve 8cm yumurtalar olusmus, iğneye devam ediyorum Çarşamba tekrar kontrole gidecegim

Aminnnn :dua:inşallah büyüsünde sıkıntı değil ne zaman olacaksa... Evet nasipse ilk aşılama ilk bebiş :) Allah yardımcın olsun senin de inşallah bu ay güzel haberler alırız her birimizden
Amin inşallah rabbim herbirimizin gönlündekini versin bende 4 senedir 2.için uğraşıyorum bir oğlum var 13 yaşında benim 2. Aşılamam olacak kısmetse

Kaç cm olunca ilaç kesiliyor ve aşılama yapılıyor? Benim 13 cm 11cm ve 8cm yumurtalar olusmus, iğneye devam ediyorum Çarşamba tekrar kontrole gidecegim
17-18 mm olunca ilaç kesiliyor ve ilacın kesildiği günü akşamı çatlatma iğnesi yaptırıyorsun 36 saat sonra eşin ile birlikte gidiyorsun aşılaman yapılıyor canım.Günde ortalam 2 mm büyüyor.Çarşamba en geç perşembe 13 mm olan yumurtan istenilen büyüklüğe gelir büyük ihtimal.☺️

Back
X