Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar günaydın. 2 aşılmamı oldum lakin 1. sinde göğüs hassasiyeti ragl agrısı gb agrılar aşılamadan 4 5 gün önce başladıgı halde tutmadı ve bu aşılamamda hiç belirti hissetmiyorum. Hiçbir hissiyatım da yok anneliğe dair. 5 gün sonra kan tahlili yaptıracağım. Hayırlısı.
Bende 12. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı .malesef

Merhaba kızlar, ben de yaklaşık iki yıldır anne olmak için çabalıyorum ama henüz başaramadım😒
Pazartesi aşılama için gonal f iğnelere 100mm ile başladım. Bugün kontrolde dört tane 17-17-15-16 mm yumurtam göründü. İki gün daha iğne yapıp pazartesi tekrar gideceğim. Doktor büyük ihtimalle çarşamba aşılamayı yaparız dedi.
İlk aşılamam olacak inşallah benim de buradaki tüm anne adaylarınınki de tutar🙏🏼

Meraba kızlar aşılamanızın kaçıncı günü bugün😘neler hissediyorsunuz. Benim 8 . Gün oldu. Hiç bişey hissetmediğim için umutsuzluk kaplıyor içimi😏

Aynen beni biraz heycan basti son 3 gün kan testine... Acaba idrar da cikar mi simdi test yapsam 🤣
Ayy inşallah hamilesindir 🤗 gününü bekle bence çıkmazsa 3 gün önceden strese girme boş yere 😊 Benim daha test yapmama 8 gün var 😒 Test yaparsan haber et bize de 😌

Meraba kızlar aşılamanızın kaçıncı günü bugün😘neler hissediyorsunuz. Benim 8 . Gün oldu. Hiç bişey hissetmediğim için umutsuzluk kaplıyor içimi😏
Aşılamamın 6. Günü benim de göğüs uçlarımda ağrı var çok çok çok hafif arada bir olan kasık bel ağrım var su gibi akıntım var.Bir de 2 gündür sabahları çok erken saatlerde kasılma ile uyanıyorum sonra geçiyor.Hiçbir şey hissetmeden hamile olan çok kişi oldu sen içini ferah tut 😍 Bilemeyiz artık sabırsızlık ile beklemeye devem inşallah 🙃

Merhaba kızlar, ben de yaklaşık iki yıldır anne olmak için çabalıyorum ama henüz başaramadım😒
Pazartesi aşılama için gonal f iğnelere 100mm ile başladım. Bugün kontrolde dört tane 17-17-15-16 mm yumurtam göründü. İki gün daha iğne yapıp pazartesi tekrar gideceğim. Doktor büyük ihtimalle çarşamba aşılamayı yaparız dedi.
İlk aşılamam olacak inşallah benim de buradaki tüm anne adaylarınınki de tutar🙏🏼
Hoşgeldin aramıza inşallah dualarımız kabul olur 🙏

Back
X